Polish Community

gajak@ Właśnie nie wiem, dlatego pytam. :)

Diablo 3 nie jest robiony przez ludzi odpowiedzialnych za d1/d2, bo ekipa z Blizzard North wyniosła się z blizzarda. Wydaje mi się, że wielu z was tego nie wie, ale Diablo w ogóle nie zostało wymyślone przez Blizzard tylko przez Davida Brevika, który wraz z braćmi Schaefer założył studio Condor i już wtedy pracowali nad Diablo 1. Dopiero później nawiązali współprace z Blizzardem i zmienili nazwę na Blizzard North.

Jednak wydaje mi się Diablo 3 raczej odniesie sukces a to dlatego, że wychodzi spod znaku Blizzarda. Gdyby blizz wcisnął nam najgorszą kichę, to i tak ludzie by to kupili za 200zł i mówili, że fajne.

"
Tylko żebym sie nie rozczarował jak wejdzie open beta z item shopem ktory bedzie OP.
Płatne mają być rzeczy nie wpływające na grę. Czyli item shopu nie będzie. (chyba że ggg zmieni zdanie)

------------------
pathofexile.eu.org
diablo1.ovh.org
Diablo 1 Mod
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 4:51:17 AM
panowie :) gem ze skillem wybuch zwłok jest świetny, a teraz małe pytanie czy ktoś używa przywołania "spectre" i co to wg u licha jest?:D bo mam do wyboru właśnie taki gem i nie wiem czy go łyknąć :)
duelist Bartosz 37 lvl
nie ma ktos jakiegos invita na zbyciu? ;)
bo losowanie to nie doczekanie ;) ehh....
Ja tam nie wiem gdzie wy widzicie te oczojebne kolorki w D3.
Gra jest utrzymana w ciemniejszych barwach niż oświetlone łąki aktu 2 w PoE. Nie ma to nic wspólnego z Azeroth.
Ale specjaliści nie grający ani w WoW ani w D3 wiedzą jak zawsze lepiej.. To przykre.

A co do f2p PoE: QL też miał się utrzymywać z reklam. Dopóki ID nie wprowadziło kont pro i premium(?).
Założenia są super, ale zobaczymy starcie z rzeczywistością. Teoretycznie 100 000 graczy czeka. Kupowanie kolorowych ubranek jako sposób utrzymywania serwerów jest bardzo wątpliwy.
Siemka All
Z chęcią przygarnę kluczyk ,jeśli ktoś ma na zbyciu :) .
"
SonOfGod87 wrote:
panowie :) gem ze skillem wybuch zwłok jest świetny, a teraz małe pytanie czy ktoś używa przywołania "spectre" i co to wg u licha jest?:D bo mam do wyboru właśnie taki gem i nie wiem czy go łyknąć :)

przyklad :

zabijasz goatmana , podswietlasz kursorem trupa odpalasz skila i masz ducha goatmana u swojego boku,

raise of zombie podnosi trupy jako zombie , raise of spectral przywoluje ducha , ilosc ze skilow pasywnych i rozwoju skila , fajna sprawa na polu bitwy , kiedy mozesz sobie wybrac duchy ktore beda ci potrzebne , do walki w zwarciu albo jako support , albo dokuczliwe jak robale strzelajace z dupy tudziez osmiornice z fala.
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
Noktis wrote:
gajak@ Właśnie nie wiem, dlatego pytam. :)

Diablo 3 nie jest robiony przez ludzi odpowiedzialnych za d1/d2, bo ekipa z Blizzard North wyniosła się z blizzarda. Wydaje mi się, że wielu z was tego nie wie, ale Diablo w ogóle nie zostało wymyślone przez Blizzard tylko przez Davida Brevika, który wraz z braćmi Schaefer założył studio Condor i już wtedy pracowali nad Diablo 1. Dopiero później nawiązali współprace z Blizzardem i zmienili nazwę na Blizzard North.

Jednak wydaje mi się Diablo 3 raczej odniesie sukces a to dlatego, że wychodzi spod znaku Blizzarda. Gdyby blizz wcisnął nam najgorszą kichę, to i tak ludzie by to kupili za 200zł i mówili, że fajne.

Nie zgodzie się. Po prostu gry Blizzarda bazują na sprawdzonych schematach a poza tym są bardzo dobre jakościowo.
Nie da się ukryć, że D3 poszło lekko w żywsze kolory i nieco komiksowe klimaty w stosunku do poprzednich wersji.
Gusta są różne. Mi to osobiście nie przeszkadza bo jak wiadomo najważniejszy i tak będzie gameplay.

Mam wielką nadzieję, że w PoE nie pojawia się item shopy i inne dziwne rzeczy dające realną przewagę graczom, którzy pakują w postać pieniążki.
Póki co zarzekają się, że tak nie będzie ale tak jak mój poprzednik napisał, pożyjemy zobaczymy.

Przy okazji. Nie widzę nic złego w dyskusji o D3 i PoE szczególnie, że obydwie gry wyjdą pewnie w zbliżonym czasie.
Last edited by dibrejker on Sep 15, 2011, 4:48:30 PM
gajek, pisałem ci na grze nawet jak byłeś, nie odpisałeś... ludzie włączajcie chat! Bo jak grochem o ścianę... nie ma FL, ani nawet prostego info o online, więc pomimo bzdur na chatcie, to warto mieć go włączonego
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
"
przyklad :

zabijasz goatmana , podswietlasz kursorem trupa odpalasz skila i masz ducha goatmana u swojego boku,

raise of zombie podnosi trupy jako zombie , raise of spectral przywoluje ducha , ilosc ze skilow pasywnych i rozwoju skila , fajna sprawa na polu bitwy , kiedy mozesz sobie wybrac duchy ktore beda ci potrzebne , do walki w zwarciu albo jako support , albo dokuczliwe jak robale strzelajace z dupy tudziez osmiornice z fala.

wielkie dzięki athcore! :)naprawdę fajnie to opisałeś i zajebiście się to prezentuje :) , szkoda tylko, że inwestować w int trzeba :P no ale jakoś to moim duelistem rozwiążę :)

ps: Church Dungeon i Chamber of Sins są po tej samej stronie co Crossroads i Broken Bridge a The Weavers Chambers gdzie? po drugiej? trochę zamotali przez dwa wyjścia z miasta i te portale mam obecnie nieaktywne i nie wiem co przegapiłem :), lub też może lokacje te są narazie niedostępne?
duelist Bartosz 37 lvl
Raise Zombie na 4lvl
Mozna przywolac 2 zombiaki, kazdy ma po 244 Laifa.

Niestety zombiaki sa baaaardzo powolne ;)

Zhar, Class:Marauder, League:Default

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info