Polish Community
Jakieś konkretne i znaczące nowości?
| |
powiększyli kursor, dodali nieśmiertleność przy zmianie (wczytwywaniu) mapy, naprawili bug expa, naprawili także buffa critical weaknes, który czasem moba robił nieśmiertelnym (dmg nie dostawał) hm... coś jeszcze? aaa naprawili buffy na playerze, przy przejściu z map nibyły widoczne. Także przy b (czego nie zauwazyłem wcześniej) dodali "okienka postaci" w party
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
BigStar pisałeś kiedyś że może znalazł by się jakiś łuk na 25-27 lvl, ponawiam pytanie, bo ostatnio grałem trochę templarem i kompletnie o tym zapomniałem, a chciałbym wrócić do rangera lecz z takim ekwipunkiem nie ma co, do innych też zwracam się z tym pytaniem :)
Last edited by gajak on Sep 15, 2011, 9:11:10 AM
| |
A można publicznie informować o zmianach? :-)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
A jest to zakazane?;o
| |
Czekam i czekam:D Predzej wyjdzie diablo 3 zanim bede mial keya do POE:D
Last edited by lexmark234 on Sep 15, 2011, 9:54:43 AM
|
|
hello boys,girls i wanna beta invite pls pm me héhé hihi=)
| |
" to nie oprawa graficzna sprawia ze gra ma to cos albo nie , ale skutecznie moze zniechecic do siebie, w mythosa gralem na glebokeij becie i to czym jest teraz to 2 rozne bajki, torchligh ma swoj klimat, nie znaczy ze klimat diablo , a d3 to kupa tak samo jak wow i komercyjnosc ma sie nijak do tego, a oczojebne kolorki to nie kolorowy swiat i postaci tylko platelinowo plastuikowe lurowane i jak swiatelka z choinki , na wowa czekalem , nawet mialem zaproszenie do CB , ale to zwyczajna kupa , jak ci sie uda poszukaj sobie dema technologicznego wowa , moze znajdziesz i wtedy mi powiedz ze wow jest super , ergo Diablo >= PoE >(dno> d3 ps a kasa za rozrywke mnie wcale nie przeraza, stac mnie placic za to co lubie. ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
Ludzie, dajcie już spokój z tym Diablo 1/2/3. Dyskusje pod tytułem "Lubię Diablo i jest super" nie mają sensu, podobnie jak "Diablo 3 to kupa". Chyba że mówimy o tym, co z innych gier mogłoby się znaleźć w PoE, bo w każdej grze znajdziemy dobre elementy.
Śmietnik na global czacie, śmietnik na forum. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Tylko żebym sie nie rozczarował jak wejdzie open beta z item shopem ktory bedzie OP.
|
|