Polish Community
" Nom tak zrób(zaglądaj czy z random nie dostałeś, bo ode mnie nie otrzymasz), oczywiście że przeczytałem, czy miałem czy nie miałem czasu,którego "nie szanuje" jednak potrafię uszanować ludzi, nawet w wirtualnej przestrzeni, którzy coś sobą reprezentują(a wiedziałbyś że w przeciwieństwie do innych gier,tutaj jednak z tego co widać poziom rozmów jest bardzo wysoki, i są osoby dorosłe, nie ma dzieci neo). A czasu mam wystarczająco, nie musisz się o to przejmować. Jednak jak Ty go nie masz, to nie powinieneś nas nawet prosić o klucz, żyj sobie dalej, rób co tam robisz, nie upominaj się o klucz, bo skoro nie masz czasu na wątek do niego, to i pograć nie będziesz miał czasu. :) Tu kolejna wypowiedź po której stwierdzić można że nie chcesz testować grę, a jedynie sobie pograć... OB czeka na takich ludzi :) pozdrawiam BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 11, 2011, 7:41:01 AM
| |
" Zupełnie się nie zgadzam! Gra na pewno nie ma mniej treści jeśli chodzi o miejsca, a już na pewno nie jeśli chodzi o system rozwoju postaci. Kombinacje skillów z supportami, kombinacje socketów na przedmiotach, drzewko pasywne - kiedy w D3 możemy wbić tylko 13 level, mieć dostęp tylko do kilku podstawowych umiejętności bez możliwości modyfikowania ich runami. Diablo 3 jest zdecydowanie bardziej dopracowane w obecnej fazie, tylko po prostu okrojone, PoE wydaje się biedniejsze, ale w kontekście grywalności jest więcej do zrobienia na dłuższą metę. ingame: FeelLuckyPunk standard Last edited by Ugm on Sep 11, 2011, 7:44:10 AM
| |
" zgadzam sie , nawet jak sie wbije powiedzmy maksymalny poziom to ciagle i tak jest co robic z postacia , wykombinowanie upatrzonej kombinacji socketow to proces zmudny :D, levelowanie kamykow tez jest super , w moim przypadku rownie przyjemne co expienie postaci , a co do cash shopu to bym widzial miksturki lepsze niz zwykle , np ustrojstwa do produkcji gemow , itemow , napoojek i ich ulepszania + jakis surowiec ktory by wplywal na stopien powodzenia operacji ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
" jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze... Zapewne obrażę tymi słowami wielu fanów, ale proszę cię... nie porównuj "gówna" do "miodu" i tu mam na myśli jako gówno D3, ja nie wiedzę w tej grze NICZEGO co by mogło chociaż w minimalnym stopniu konkurować z D2, jest to gra zrobiona z potrzeby zysku, nie serca... Co do małej treści, ogromne światy, są w klimacie D2, który twórcy chcieli osiągnąć, mi się takie coś bardzo podoba, dajcie mi questy, kilka twardych mobów... i będę szczęśliwy, to jest jednak gra, dla typowych fanów d2. Jednak jeśli ci czegoś brakuje, to pisz, może sugestia przejdzie i dodadzą:) A co do D3... oglądałem to CB.... proszę was... Od kiedy Diablo ma Checkpoint? To tak jakby jechać nowiutkim porsche z osraną przez gołębia szybą... stworzyli nieudany remake, ale i tak go popchną bo to "diablo", a jeśli postaci mają tak wyglądać w wersji finalnej, to PORAŻKA BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
d3 nie mam zamiaru ruszyć właśnie z tego względu, że to będzie produkt nastawiony zupełnie na wyciągnięcie kasy z graczy. pewnie 2 lata po premierze wyjdzie dodatek z dwoma nowymi postaciami i jednym aktem, który będzie kosztował prawie tyle co podstawka, a za kolejne 2 wypuszczą kolejny dodatek z 2oma mapami i troche przerobionym gameplayem (ewentualnie w którymś wprowadzą jakieś wsparcie pvp o ile im się będzie chciało).
| |
moje drobne uwagi do tego co..piszecie.
Chlopaki porownywanie d3 zPoE jest troszke ..trudne specyficzne i dziwne. Zalozenia ktore sobie postawili tworcy wydaja mi sie odrobine inne. a Juz kwestia funduszy stojacych za samymi projektami nie sa do porownania. D3 jest robione przez molocha kogos kto na grach mozna powiedziec zjadl zeby. GGG jak wszyscy podkreslaja jest nowym graczem ktory wbija sie na rynek i szuka swojej niszy swoich...ludzi. To jedno zalozenia jakie maja jedni i drudzy..to jak porownywac WoW z SWMMO. niby ten sam rodzaj niby podobne klimaty... Tu jak narazie widze cos co skusi mase ludzi to piekielnie rozwiniete drzewko skilli... jesli tak dalej bedzie to sciagna ludzi nawet nie super miodna grafika... A tym ze po raz pierwszy od bardzo dawna masz mozliwosc zrobienia czegos inaczej niz 60 procent ludzi na serwie bo..sciezek rozwoju wyboru jest jak mrowkow..... Coz Karpiq masz racje..niestety teraz takie sa zasady gry...w biznesie;) Pozdrawiam Serdecznie -Edeeek!!!!! --Coooo!!! -Daj klucz!!! -- Francuski???? -Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!! Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy.. Last edited by Telpher on Sep 11, 2011, 8:32:28 AM
| |
Diablo III jest po prostu bardzo casualowe. A ten ichni auction house za prawdziwą kasę to nawet gorszy niż mikropłatności w PoE. Blizzard od jakiegoś czasu robi wszystko by zgarnąć jak najwięcej kasy, kosztem graczy. Jeśli się nie mylę w Starcrafcie 2 taka zmiana nazwy użytkownika kosztowała kilka dolarów.
Last edited by Osiem on Sep 11, 2011, 8:44:21 AM
| |
z tym zjadaniem zebow przez blizzarda na produkcji gier to tez naduzycie okreslenia.
zrobili zajebistego diablo i na tym produkcie wlasciwie wypromowali swoja marke, warcraft owszem niezly ale w tamtych czasach jakos cuicho bylo o firmie, starcraft - miodne filmiki w sumie tylko dla nich gralem d2 - klimat diablo ale jakby troche mniej mroczne niz diablo , wieksze lokacje , wiecej itemow, wiecej zabawy wow- nie bede sie wypowiadal , kupa gowna oszpachlowana plastelina lukrem i oczojebnymi kolorkami (sry jesli kogos urazilem slownictwem) sc2 - niby fajne ale sc 1 byl lepszy, skazony wowatoscia d3 - kolejna porazka , smierdzi wowem na kilometr, oprawa graficzna szkoda gadac, akurat ten caly RMAH mnie nie boli bo wszystko dla ludzi ale klimat gry zaden , rownie dobrze mogliby zywcem powrzucac obiekty z wowa i bym nie zauwazyl roznicy a PoE to PoE jak dla mnie na razie jedyny udany kontynuator Diablo. ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
" No chłopcze, to właśnie obraziłeś pierwszego. Gratuluję podejścia: nazywasz gównem grę, która jeszcze nie wyszła i w którą nie miałeś nawet okazji pograć. Nie widzisz niczego? No to otwórz oczy na: większą, współdzieloną skrzynkę, wzmocnienie waluty złota, dropy dla każdej postaci osobno, etc. Można wymieniać. Trzba tylko cokolwiek wiedzieć zanim się zacznie narzekać. I wątpię, żeby była robiona na potrzeby zysku. Wiesz jaką kasę Blizz trzepie na WoW? Wiesz, że robią nowe mmo? Na tym będą prawdziwie zarabiać - miesięczny abonament. Nie pomyślałeś o tym? Jaka szkoda. D3 wydadzą po około 10 latach i ja właśnie jestem przekonany, że z serca. Zresztą nie pamiętam, żeby Blizz wydał jakiegoś bubla byle zarobić. Każda z ich gier jest dla mnie legendą i jestem pewien, że tak samo będzie tym razem. A to właśnie przez ich podejście. GGG idzie tą samą drogą i wiem, że to dobrze im wróży. Nawet jeśli teraz w PoE masz wielkie światy, to powiem Ci tak: na chwilę obecną są to puste światy. Cały drugi akt teraz polega na zabiciu 3 bossów. Na 19 obszarach. Troszkę mało treści. A nawet jeśli D3 ma checkpointy, to co z tego? W czym Ci to pomaga lub przeszkadza panie: "znam grę bo oglądałem cb"? Wiesz chociaż jaki jest ich cel? I Blizz po pierwsze jeszcze nie stworzył, po drugie nie remake ale sequel, a po trzecie czy nieudany? To się okaże. Życzę GGG, żeby PoE miało tylu wiernych fanów co D3. " No niestety. To Blizzard. Mogą narzucać ceny. Jednak w przypadku tej firmy jestem pewien, że się nie zawiodę. Dlatego dam z siebie wyciągnąć kasę i to nawet przed premierą na wersję kolekcjonerską.. A co. Stać mnie. Raz na kilka lat można wydać trochę więcej kasy na swoje hobby. I w tej cenie jestem pewien, że kupię produkt, którego nie odstawię na półkę po kilku dniach. | |
wiesz mozna sie czepiac Blizzarda o rozne rzeczy ..ale zrobic gry umie..czasem cos spierdziela..ale i tak wychodza na swoje i raczej nie maja problemu zeby zainwestowana kasa nie zwrocila sie..
WoW coz powiedzmy ze sie nie wypowiem gralem domomentu 2 dodatku pozniej sobie odpuscilem ..mialem dosc serdecznie tych spamerow golda selll golda sell... W kazdym badz razie umieja odpowiednio (wykorzystujac mechanizmy marketingowe) pokierowac ludzmi to czy wiecej zarabiaja na mikro czy makro platnosciach to inna kwestia..teraz niema gry gdzie tego niema..nawet Runes of Magic czy Mythos..o gierkach przez stronki niewspomne... kwestia zeby umiec opakowac to "go..no" jak to Big okreslil i sprzedac tak zeby klient odszedl happy... Ps.. Pretor calkowicie rozumiem twoje podejscie.. ..poprostu jest pare firm/marek ktore warto miec na oku i ktorych produkty nawet jesli nie zablysna jakims super nowym podejsciem do tematu to nie sa jednoczesnie gniotami i moga sprawic duzo frajdy nawet po latach... -Edeeek!!!!! --Coooo!!! -Daj klucz!!! -- Francuski???? -Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!! Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy.. Last edited by Telpher on Sep 11, 2011, 9:00:43 AM
|