Polish Community

To beta także nie ma co się tak mocno przywiązywać :)

Ja osobiście nie narzekam na lagi ale bardziej na moj tymczasowy sprzet ^^ Oby do czwartku, wtedy nowa postac, liga HC i porządne testowanie sie zacznie.
"
trsi wrote:
Nie wiem czemu ale mam wrażenie ze masz do każdego z nas pretensje. I wcale nie było 5 mądrych postów lecz znacznie więcej. Nie wiem czego oczekujesz zbytnio, tylko narzekając nigdzie nie zajdziesz.

Ja tez nie wiem czemu masz takie wrazenie, bo nie mam do nikogo zadnych pretensji. Bo niby o co ?

Smieszy mnie za to natchniony ton niektorych ludzi, ktorzy najwidoczniej wyobrazili sobie, ze maja jakas misje "wspoltworzenia gry" czy czegos w tym rodzaju. Panowie i Panie - chocby nie wiem w ktora strone to obracac, fakt pozostaje faktem, ze betatesterzy to darmowe kroliki doswiadczalne dla gry, ktora z zalozenia jest przedsiewzieciem biznesowym. Z checia moge sie wiec w to pobawiac i pomoc im zarabiac pieniadze w przyszlosci, ale tylko pod warunkiem, ze sprawialoby mi to przyjemnosc. Nie mam jednak zamiaru tracic czasu na jakies doglebne przemyslenia, bo nikt mi za to nie placi.

Oczekiwanie, ze bede sie przekopywal przez dziesiatki stron (ten threat ma juz 100+) gdy wiekszosc postow to prosby o bkey, opowiesci jak to komus postac padla, jaki ktos mial drop albo cos o sluchawkach traktuje jako "natchnione" pomysly czlowieka, ktory chyba zbyt mocno sie zaangazowal. Sorry, czytanie takiego klocka to zadna przyjemnosc - dla kazdego, kto choc troche ceni swoj czas czytanie czegos takiego to kompletna porazka.

Tak wiec luzik - jak nie closed beta, to potem bedzie open beta. Zobacze co ta gra oferuje, z czym to sie je i wyrobie sobie zdanie. Ja bedzie fajnie to pogram, jak nie - to nie pogram i poszukam czegos fajniejszego. Ale oczekiwanie, ze bede w to inwestowal swoj czas to jakas gruba pomylka. Ta gra ma byc zabawa i betatesting tez ma byc zabawa. Jesli nie jest, to ktos tu chyba zbyt powaznie pewne rzeczy bierze do serca.
Twoje udawanie/pokazywanie jaki to ty jestes mądry jest zupełnie niepotrzebne. Ale oczywiscie polska mentalnosc musi sie pokazywać, polak polakowi musi dogryźć choćby nie wiem co.

Nie podoba ci sie thread - nie czytaj i sie nie udzielaj. Nikt tu trollów nie chce.

A co do dawania pomysłów dla GGG, akurat biora sugestie do siebie i robia coś z nimi w przeciwieństwie do innych firm.
@AntonTaint:

Przepraszam bardzo, ale g... prawda że betatestowanie to ma być przyjemność. Może i chwilowa, tak, ale pograć to sobie możesz po wydaniu gry, a teraz trzeba się skupić na elementach gry wymagających dopracowania i błędach, które mogą się po drodze pojawić. Piszę trzeba, bo po to są betatesty. Jeśli uważasz inaczej, to sam sobie przeczysz, bo skoro gra dla Ciebie ma być wyłącznie przyjemnością, to po co pakujesz się w "testowanie" produktu okrojonego i niedopracowanego?

Poza tym, spędziłeś tyle czasu konstruując swojego długiego posta, w którym chcesz nam powiedzieć, że szanujesz swój czas? Gratuluję konsekwencji.

A twierdzenie, że nie ma w tych 110+ stronach nic wartościowego to już przejaw wyłącznie ignorancji. Spam i błagania o klucz łatwo przewinąć, więc nie musisz ich czytać.
ingame: FeelLuckyPunk standard
cześć wam oglądaliście walkę wczoraj ładne baty dostał Adamek wiedziałem że tak będzie Kliczko to nie liga Adamka może za parę lat z nim wygra chodziarz wątpię aby ktoś chciał narażę z Adamkiem walczyć bo niby poco nic nie pokazał w tej wadzę jak wygrywał to wygrywał z bokserami którzy nie walczyli już ładnych parę lat i chcieli wrócić do boksu Waga ciężka moim zdaniem jest nie dla Adamka bo nie ma ciosu mocnego na tą wagę
Nie oglądałem Adamka... za 40 zł ? aż tak boksem się nie interesuje :)

Jak tam betatesterzy idzie testowanie? :) Jakieś swoje relacje mi tu napiszcie bo chce się czegoś dowiedzieć ^^ Jeśli możecie oczywiście! Byłbym wdzięczny :D
Hm ostatnio miałem problem z wygenerowaną mapą.. i w zasadzie jest to już opisane w znanych błędach więc można sobie odpuścić. A chodzi o to, że nie do wszystkich miejsc gdzie są przedmioty da się dostać :)

Za to mogę podzielić się ekwipunkiem:

Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable
Unavailable

Od siebie mogę dodać, że beta zawiera bardzo mało treści. Śmiem twierdzić, że nawet mniej niż D3 beta. Tylko tutaj mamy więcej terenu z mobkami na których się bije lvl.

Więc jeśli ktoś się napala na granie, to szybko mu się znudzi. Pozdrawiam!
Some items in this post are currently unavailable.
Jeśli chodzi o małą treść bety to przede wszystkim irytowała mnie ilość czarów dla fire-witch. Wiem, czytałem przed stworzeniem tej postaci, że warto pójść w lód, od biedy w pioruny, a ogień to żart. Ale ja lubię się wyróżniać. Nie wiem jak jest potem, ale do 19 lvlu jedynym czarem ognistym jaki widziałem był fireball. Nagrodami za questy były po 3-4 czary lodowe i piorunowe, za to żadnego poza fireballem ognistego. No, chyba, że doliczymy wysadzanie ciał, ale to zielone było i witchom ciężko założyć, bo prawie wszystko dla nich ma jedynie niebieskie sockety.
"
AntonTaint wrote:
"
trsi wrote:
Nie wiem czemu ale mam wrażenie ze masz do każdego z nas pretensje. I wcale nie było 5 mądrych postów lecz znacznie więcej. Nie wiem czego oczekujesz zbytnio, tylko narzekając nigdzie nie zajdziesz.

Ja tez nie wiem czemu masz takie wrazenie, bo nie mam do nikogo zadnych pretensji. Bo niby o co ?

Smieszy mnie za to natchniony ton niektorych ludzi, ktorzy najwidoczniej wyobrazili sobie, ze maja jakas misje "wspoltworzenia gry" czy czegos w tym rodzaju. Panowie i Panie - chocby nie wiem w ktora strone to obracac, fakt pozostaje faktem, ze betatesterzy to darmowe kroliki doswiadczalne dla gry, ktora z zalozenia jest przedsiewzieciem biznesowym. Z checia moge sie wiec w to pobawiac i pomoc im zarabiac pieniadze w przyszlosci, ale tylko pod warunkiem, ze sprawialoby mi to przyjemnosc. Nie mam jednak zamiaru tracic czasu na jakies doglebne przemyslenia, bo nikt mi za to nie placi.

Oczekiwanie, ze bede sie przekopywal przez dziesiatki stron (ten threat ma juz 100+) gdy wiekszosc postow to prosby o bkey, opowiesci jak to komus postac padla, jaki ktos mial drop albo cos o sluchawkach traktuje jako "natchnione" pomysly czlowieka, ktory chyba zbyt mocno sie zaangazowal. Sorry, czytanie takiego klocka to zadna przyjemnosc - dla kazdego, kto choc troche ceni swoj czas czytanie czegos takiego to kompletna porazka.

Tak wiec luzik - jak nie closed beta, to potem bedzie open beta. Zobacze co ta gra oferuje, z czym to sie je i wyrobie sobie zdanie. Ja bedzie fajnie to pogram, jak nie - to nie pogram i poszukam czegos fajniejszego. Ale oczekiwanie, ze bede w to inwestowal swoj czas to jakas gruba pomylka. Ta gra ma byc zabawa i betatesting tez ma byc zabawa. Jesli nie jest, to ktos tu chyba zbyt powaznie pewne rzeczy bierze do serca.

sfochowany jakis jestes, owszem gra ma spraiac przyjemnosc, a beta to beta , grasz ale liczysz sie z tym ze jestes pilotem doswiadczalnym i zglaszasz wszelkie usterki, mi ta gra sie spodobala zanim dostalem sie do cb i jak cos znajduje , raport idzie we wlasciwe miejsce ,

masz drazniacy styl bycia ' nalezy mi sie bo istnieje ' to istniej sobie, i schowaj swoje pretensje dla siebie.

======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Witam, jeśli miał by ktoś klucz to z chęcią przyjmę i z góry dzięki.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info