Polish Community
wiedziałem że wzbudzę taką rekcję, jednak ja nie czekam na D3 i ogłaszam to wszem i wobec... ta gra to nie jest dla mnie diablo, tylko słaby remake... już teraz widzę że zamiast nadać diablo nowy wygląd, zmienili całkowicie styl gry, z postaci np "witch doctor" zrobili garbatego pokrakę, szkoda gadać, jest to zapewne gra tylko dla wybranych.To moje zdanie i nikt się nie musi zemną zgadzać, jednak zmienili diablo, w jakiegoś adventure syfa, zamiast polepszyć jedynie grafikę, oni przecudowali...
po poe wlaśnie widać to czego spodziewałbym się po d3, czyli ładnych animacji, tej kamery, dodatkowych aktów, nowych postaci... tak więc już teraz widać różnicę, nie trzeba czekać do wydania gier, bo działają one na dwóch różnych silnikach i ten od diablo 3,mi sie kompletnie nie podoba, to tak jak z filmami, I jest fajna II trzyma klimat i jest świetna, ale już następne jest robione na siłę żeby potrzymać sprzedaż BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
BigStar, jak na wyrażanie prywatnej opinii jesteś dość... ekspansywny ;)
PoE wydawało mi się gorszą grą po screenach niż w rzeczywistości się okazała. Podobnie systemy - wydawały się jakieś przekombinowane, dopóki nie zagrałem. Dlaczego z D3 nie miałoby być podobnie? Naprawdę, poczekaj na grę zanim ją ocenisz. Bo argumenty, które przedstawiasz są śmieszne. Że Witch Doctor jest pokraką? Hmm, a Marauder wielkim klocem, też mi argument. Po D3 spodziewałeś się dodatkowych aktów i masz je w PoE, a nie masz w D3? Nonsens. Nowych postaci? W PoE masz kliszowe wręcz archetypy - Barbarzyńca, Mag, Ranger, Paladyn, Wojownik (tu trochę Duelist się wymyka). A w D3 masz Barbarzyńcę, Maga plus mniejsze lub większe hybrydy. Wybacz, ale podział na klasy jest póki co w PoE dość umowny. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
" Weź ty przeczytaj na spokojnie i bez emocji co sam napisałeś: mieszanka kolorów uzależnia? Że co? A jeśli Ci WoW nie pasuje to nie znaczy, że musisz określać go publicznie mianem gówna. Przygotuj się na krytykę swoich bezpodstawnych słów (bo Ci kolorki nie pasują). Za to w warcrafta 2 to grałeś na czarno-biały monitorze, bo wcale nie był kolorowy... Zielone drzewa, niebieska woda, biały śnieg. http://www.google.pl/search?q=warcraft+2&hl=pl&client=firefox-a&hs=BsR&rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=jM1sTub9IMmq-Abp6-TqBA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CA8Q_AUoAQ&biw=1024&bih=638 Nie no mroczny totalnie. Zastanów się trochę zanim zaczniesz coś mieszać z błotem. A nazywanie D3 klonem WoWa w świecie sanktuarium to dziecinada. To nie jest ani klon, ani World of Diablo. Z everquestem też nie ma nic wspólnego. Poza gatunkiem? Ja nie napisałem gdzie żyjesz, za to Ty obrażasz ludzi z blokowisk nazywając je slumsami. Zastanów się następnym razem zanim napiszesz jakąś głupotę. | |
jak już napisałem, jest to moje zdanie, i nie każe nikomu się zgadzać, ja się jednak nie tego spodziewałem i się mocno rozczarowałem, koniec tematu, bo do niczego nie prowadzi :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
no to sie zaczelo:)
wytrzymalismy 112 stron bez zadymiania! teraz to jakbym polskich politykow sluchal!!! | |
Ja potrafię zrozumieć abonament w grach MMO, ponieważ wymagają one stałego zaangażowania twórców. Taką grę innego gatunku to po wyprodukowaniu twórcy mają spokój, dadzą może jakiegoś patcha, czasem dodatek, ale to osobno. A w grze MMO trzeba co chwilę dodawać nową zawartość, bo gracze się znudzą. Nie potrafię zrozumieć jednak połączenia abonamentu i mikropłatności, co bodajże Blizzard w WoWie wprowadził pierwszy (ale tego pewien nie jestem). To już lekka przesada i wyciąganie kasy bez żadnego usprawiedliwienia i sensownego powodu.
Btw, w polskiej polityce nie jest jeszcze tak źle. Nikt się przynajmniej jeszcze nie pobił, co zdarzyło się bodajże w Korei, a może nawet nie tylko tam. Last edited by Osiem on Sep 11, 2011, 11:17:33 AM
| |
" w polskiej polityce to juz wszystko bylo! | |
" Remake to co innego niż sequel. Nikt remake'u D2 nie robi (o ile mi wiadomo). Zmienili styl gry i Jay Wilson wypowiadał się wielokrotnie dlaczego tak a nie inaczej. I wiesz co? Ja mu przyznaję rację. To tak jak z tą betą PoE - wystarczy chcieć się interesować a nie oceniać po pozorach i swoich przekonaniach. Popatrz też na D3: - ładne animacje (ładniejsze niż w PoE wg mnie, ale mają większy budżet więc się nie dziwię), - TA kamera (rzut izometryczny), - dodatkowe akty (niespodzianka..), - nowe postacie (między innymi ten "pokraka" jest nowy) I po raz kolejny: jestem przekonany, że nie robią D3 dla podtrzymania sprzedaży. Podtrzymywać sprzedaż 10-letniej gry? Dodatki do WoW są żeby podtrzymać sprzedaż - a w zasadzie zatrzymać graczy, którzy płacą abonament. Co po 6 latach od premiery jest nie lada wyczynem - mówcie co chcecie. | |
zamykajac temat wowa i d3 , pierwsze to gowno a drugie to gowno w nowej karoserii :)
kto chce moze sie ze man nie zgadza o wowie mowie ciagle to samo od czasu zamknietej bety . o d3 nasluchalem sie i naczytalem a o poe nie wiedzialem nic na 2 dni max przed zalozeniem konta tu i pomimo tego faktu wiedzialem ze to jest gra na ktora czekalem od czasu Diablo ( nie d2), a 11m fanow blizzarda nie przekona mnie do gier ktore mi totalnie nie odpowiadaja , jak z kobietami nie to co atrakcyjne ale co sie komu podoba , jedni sie spuszczaja nad debilowata doda a inni wola szare myszki :) ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
Niektórzy się nigdy nie nauczą.
|