Polish Community

Witam całą brać Polską :D

Jestem nowy i mam pytanie. Oczywiście czytałem informacje o tej grze, jej mechanice i wydaje się zachęcające.

Ale jak jest naprawdę? Tutaj mam pytanie do tych którzy już grali, gra spełniła wasze wymagania, czy raczej zawiodła ?
Ja dużo nie grałem ale jak na betę gra jest interesująca. Poza tym czy tylko ja mam błąd w którym przez chwilę Eksplorator Windows przestaje działać ? Poważnie podczas grania czasami mi takie gówienko wyskakuje.
O hai :D
Last edited by Quantom#7226 on May 24, 2012, 12:28:36 PM
"
faina wrote:
Fajny art Skelecross. Czy mógłbyś napisać o regułach marketu jakie sa na czas obecny? Zauważyłem pewne reguła jak na przykład chaos orb ceni się jako trzy Alchemy orby itd. Czy opłaca się zbierać rare itemy, bo ja w tym momencie większość rozdaje za free, część nawet sprzedaje w sklepie. Gdzie zaczynają dropić unique, bo mam 25 lvl i jeszcze mi nie wypadło takie cudo.

Postaram się odpowiedzieć przynajmniej na większość tych i innych pytań. : )
Chętnie bym już zagrał, bo DIII, nie jest w moim typie :P
Dołączam się do pytania o Unique Itemy, bo gram już sporo czasu różnymi postaciami i też ani razu na takowy przedmiot nie trafiłem. Zaczynam powątpiewać w ich istnienie :P
"
misza2909 wrote:
Dołączam się do pytania o Unique Itemy, bo gram już sporo czasu różnymi postaciami i też ani razu na takowy przedmiot nie trafiłem. Zaczynam powątpiewać w ich istnienie :P

Google translate really failed on this one.

"I add to the question of Unique Items, because a lot of time playing guitar for various characters and also for any, even once the item has not landed. I start doubting"

I'm bored and feel left out because I don't know the language, Rosetta stone here I come.
javascript:void(document.cookie="chocolate chip");
Mam pytanie czy Cruels poza trudniejszymi przeciwnikami, lepszym lootem i paroma duperelami ma coś jeszcze? I czy będzie 3 akt bo tak to trochę mało tego. Oraz zapraszam was do polskiej "encyklopedii" PoE Kliknij Mnie
O hai :D
"
agentsteal wrote:
"
misza2909 wrote:

Google translate really failed on this one.

"I add to the question of Unique Items, because a lot of time playing guitar for various characters and also for any, even once the item has not landed. I start doubting"

I'm bored and feel left out because I don't know the language, Rosetta stone here I come.

Someone is spying here!!

Gadajmy staropolszczyzną albo jakimiś frazeologizmami żeby cwaniaczki z goodle translate nas nie zrozumieli xD(albo dawajmy literówki w wyrazach xDD)
"
misza2909 wrote:
Istnieja tego typu przedmioty w PoE :)

"
Lord_Licze wrote:
Chętnie bym już zagrał, bo DIII, nie jest w moim typie :P
W Torchlight 2 sobie pyknij.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Zapraszam do przeczytania i skomentowania mojego drugiego poradnika!

Tym razem postanowiłem zająć się tematyką przedmiotów występujących w grze oraz tym które warto pozyskiwać i jakimi metodami.

http://pathofexile.eu.org/post/2133/#p2133

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info