Polish Community

"
Noktis wrote:
"
bogus_pl wrote:
automatyczna? a jak byś to rozwiązał? po mojemu to na początek trzeba zaznaczyć element do porównania (po to ALT) a następnie wskazać element porównywany
Żeby zrobili tak jak w Diablo 3 albo Torchlight 2. Automatycznie porównuje z itemem założonym na postaci. Tu masz przykład z D3
http://s6.ifotos.pl/img/Screensho_rwneaha.jpg

Błagam nie, w torchlight dwa to porównywanie jest tragiczne, grałem około dwóch godzin i do tego czasu nie wiem ostatecznie który item noszę a który porównuje. Nie chcę by po najechaniu na item wywalało mi pińcet okien na cały obszar widoku!
Nie mogę doczekać się Open Bety. Na klucz czekam od września zeszłego roku i raczej się już nie doczekam, więc OB jest dla mnie jedynym ratunkiem. :"<
Panowie, a wiadomo kiedy będzie Ob ?

PS (sorki jesli gdzieś już padła odpowiedz)
Do LordLicze
"
Noktis wrote:
Żeby komos dać klucz to trzeba go najpierw mieć. W czerwcu open beta więc wytrzymasz. Niektórzy czekali rok i przeżyli.
Last edited by Arxtonik13#7511 on May 25, 2012, 1:23:15 PM
Ja po 2 dni po zarejestrowaniu się zauważyłem, że pewna stronka rozdawała klucze to się załapałem na jednego. Klucze były rozdawane per IP więc mniej więcej na jednego gracza przypadał jeden klucz, a że poszło to w 5 minut to było to dowodem ;p (owa strona to mmosite)

W każdym bądź razie gierka bardzo dobra, ale aktualnie nie gram, czekam na jakiś większy update z nowym aktem, lub czymś przykuwającym uwagę gdyż Shadow nie był aż takim sukcesem. Przynajmniej wypełnili lukę w ilości klas postaci.

Czego nie lubie w D3? Jego prostoty i ograniczonej wyobraźni i kreatywności na temat rozbudowy postaci, tutaj, w PoE możesz mieć Witch'a jako tank'a, gdzie w D3 jest to IMO impossible. Bądź co bądź można by się sprzeczać, ale ostatecznie nie był by to dobry wybór.

Kolejną rzeczą jest dotacja, myślę, że teraz gra ruszy pełną parą i zacznie się coś dziać.

Następną rzeczą jest moja sugestia odnoście systemu walk z bossami, chciałbym, aby dodane zostały potwory (bossy) wielkości 75% ekranu (lub mniej), tak jak to jest w przypadku Belial'a z D3.

Wg. mnie powinni również zrobić dłuższy okres pozostania postaci na default league.

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Last edited by miciek#6551 on May 25, 2012, 1:54:07 PM
"
miciek wrote:
Ja po 2 dni po zarejestrowaniu się zauważyłem, że pewna stronka rozdawała klucze to się załapałem na jednego. Klucze były rozdawane per IP więc mniej więcej na jednego gracza przypadał jeden klucz, a że poszło to w 5 minut to było to dowodem ;p

W każdym bądź razie gierka bardzo dobra, ale aktualnie nie gram, czekam na jakiś większy update z nowym aktem, lub czymś przykuwającym uwagę gdyż Shadow nie był aż takim sukcesem. Przynajmniej wypełnili lukę w ilości klas postaci.

Czego nie lubie w D3? Jego prostoty i ograniczonej wyobraźni i kreatywności na temat rozbudowy postaci, tutaj, w PoE możesz mieć Witch'a jako tank'a, gdzie w D3 jest to IMO impossible. Bądź co bądź można by się sprzeczać, ale ostatecznie nie był by to dobry wybór.

Kolejną rzeczą jest dotacja, myślę, że teraz gra ruszy pełną parą i zacznie się coś dziać.

Następną rzeczą jest moja sugestia odnoście systemu walk z bossami, chciałbym, aby dodane zostały potwory (bossy) wielkości 75% ekranu (lub mniej), tak jak to jest w przypadku Belial'a z D3.

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

Największym atutem PoE są wymagania sprzetowe, gra chodzi idealnie płynnie, nie to co diablo3, które tnie przy wiekszym stresie nawet z i7,8gb ramu itd. bo mają błąd w kodzie... TAKA GIGANTYCZNA KORPORACJA jak Blizzard nie potrafi poprawnie napisać kodu... Tutaj kolesie nie dość że mieli o wiele mniejszy budżet to jeszcze w pewnych sprawach są lepsi od blizza (czytaj drzewko pasywów, balans)
O tym mówię, aktualnie budżet został podniesiony o wiele procent więc mam nadzieję, że zrobią coś w kroku szybszego rozwinięcia się gry.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Unavailable

Ma ktoś jakiś fajny łuk unique na wymiane?
Some items in this post are currently unavailable.
Gra naprawdę bije na głowę inne h'and's głownie możliwościami kreacji i rozwoju umiejętności
Gdyby jeszcze tylko szarzy ludzie z ulicy mogli w nią pograć ...

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info