Polish Community
" Błagam nie, w torchlight dwa to porównywanie jest tragiczne, grałem około dwóch godzin i do tego czasu nie wiem ostatecznie który item noszę a który porównuje. Nie chcę by po najechaniu na item wywalało mi pińcet okien na cały obszar widoku! |
|
Nie mogę doczekać się Open Bety. Na klucz czekam od września zeszłego roku i raczej się już nie doczekam, więc OB jest dla mnie jedynym ratunkiem. :"<
|
|
Panowie, a wiadomo kiedy będzie Ob ?
PS (sorki jesli gdzieś już padła odpowiedz) |
|
Do LordLicze
" Last edited by Arxtonik13#7511 on May 25, 2012, 1:23:15 PM
|
|
Ja po 2 dni po zarejestrowaniu się zauważyłem, że pewna stronka rozdawała klucze to się załapałem na jednego. Klucze były rozdawane per IP więc mniej więcej na jednego gracza przypadał jeden klucz, a że poszło to w 5 minut to było to dowodem ;p (owa strona to mmosite)
W każdym bądź razie gierka bardzo dobra, ale aktualnie nie gram, czekam na jakiś większy update z nowym aktem, lub czymś przykuwającym uwagę gdyż Shadow nie był aż takim sukcesem. Przynajmniej wypełnili lukę w ilości klas postaci. Czego nie lubie w D3? Jego prostoty i ograniczonej wyobraźni i kreatywności na temat rozbudowy postaci, tutaj, w PoE możesz mieć Witch'a jako tank'a, gdzie w D3 jest to IMO impossible. Bądź co bądź można by się sprzeczać, ale ostatecznie nie był by to dobry wybór. Kolejną rzeczą jest dotacja, myślę, że teraz gra ruszy pełną parą i zacznie się coś dziać. Następną rzeczą jest moja sugestia odnoście systemu walk z bossami, chciałbym, aby dodane zostały potwory (bossy) wielkości 75% ekranu (lub mniej), tak jak to jest w przypadku Belial'a z D3. Wg. mnie powinni również zrobić dłuższy okres pozostania postaci na default league. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek#6551 on May 25, 2012, 1:54:07 PM
|
|
" Największym atutem PoE są wymagania sprzetowe, gra chodzi idealnie płynnie, nie to co diablo3, które tnie przy wiekszym stresie nawet z i7,8gb ramu itd. bo mają błąd w kodzie... TAKA GIGANTYCZNA KORPORACJA jak Blizzard nie potrafi poprawnie napisać kodu... Tutaj kolesie nie dość że mieli o wiele mniejszy budżet to jeszcze w pewnych sprawach są lepsi od blizza (czytaj drzewko pasywów, balans) |
|
O tym mówię, aktualnie budżet został podniesiony o wiele procent więc mam nadzieję, że zrobią coś w kroku szybszego rozwinięcia się gry.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
Unavailable Ma ktoś jakiś fajny łuk unique na wymiane? Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Gra naprawdę bije na głowę inne h'and's głownie możliwościami kreacji i rozwoju umiejętności
|
|
Gdyby jeszcze tylko szarzy ludzie z ulicy mogli w nią pograć ...
|
|