Polish Community

No własnie, wydal ktos 10 dolcow (lub wiecej) na support? Ile faktycznie wam sciagnelo kasy?
A kiedy ma być Open Beta ? Bo kużwa już nie moge się doczekać ponieważ na Biablo 3 mnie nie stać, a ta gra jest w Ch*j podobna do Diablo :D
Jak do końca tego tygodnia nie dostane klucza to chyba bede smuszony wydać te 10$ :P Tylko jak ktoś byłby tak uprzejmy i wytłumaczył jak to zrobic, bo jestem zielony w takich sprawach ponieważ będą to moje pierwsze pieniądze wydane na MMO :P. Z góry dziękuje :).
Last edited by vernaz#1859 on May 22, 2012, 2:30:27 AM
Podejrzewam że musisz założyć paypala. Przyda Ci sie w życiu. A czy ktoś wie czy jest, lub będzie możliwość kupieniea tylko peta kiwi? Bo są fantastyczne a dostęp do bety mam już. No i czy te kiwi dają np. swój własny plecak?

Niech jakiś supporter zrobi AMA.
Last edited by faina#3269 on May 22, 2012, 5:44:47 AM
"
faina wrote:
Podejrzewam że musisz założyć paypala. Przyda Ci sie w życiu. A czy ktoś wie czy jest, lub będzie możliwość kupieniea tylko peta kiwi? Bo są fantastyczne a dostęp do bety mam już. No i czy te kiwi dają np. swój własny plecak?

Niech jakiś supporter zrobi AMA.

Kiwi można zdobyć tylko poprzez wykupienie odpowiedniego Support Pack'a i tylko podczas trwania Closed Bety.

Kiwi są tylko dodatkiem wizualnym i nie dają żadnych premii, czy też dodatkowego inventory.
Ja też właśnie poszukuje klucza. Czekam i czekam a tu dalej nic. Jakby ktoś użyczył mi jednego, albo zaprosił do gry to byłbym wdzięczny :)
Żeby komos dać klucz to trzeba go najpierw mieć. W czerwcu open beta więc wytrzymasz. Niektórzy czekali rok i przeżyli.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Ja nie mogę wytrzymać po tygodniu kolego :)
"
Noktis wrote:
Żeby komos dać klucz to trzeba go najpierw mieć. W czerwcu open beta więc wytrzymasz. Niektórzy czekali rok i przeżyli.

Przylaczam sie do kolegi wyzej.
Tak gra ma taki klimat, ze nie da sie dlugo wytrzymac nie grajac w nia :D
Last edited by masafis123#2459 on May 22, 2012, 11:07:19 AM
Heeh ja to mam pecha/szczęście? Tyle czekałem spamowałem xD ze aż zacząłem pocinać w Drakensang Online od 11 maja czekając na Open Betę potem 15 maja dostałem się do Bety FireFall xD ( konto aktywne od ponad roku) a tu ,,22 maja 2012 07:10,, Dostałem się do bety PoE XD ehh i co tu teraz wybrać xDD
Last edited by ZeOok87#1809 on May 22, 2012, 2:18:20 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info