Polish Community
" Masz rację, to jest na chwilę obecną temat z pogranicza sc-f. Wynikł z tego, że jedna osoba zapytała się o to, czy jest gdzieś polska wersja tej gry. Mimo to uważam, że już są lepsze takie hipotetyczne dyskusje niż ograniczenie się do: " " Nie jest znana data publikacji pełnej wersji gry. " Nie, punkty nie zostaną wymazane. Last edited by Skelecross#0407 on May 16, 2012, 4:17:27 PM
|
|
Witam,
czytając kilka ostatnich postów dochodzę do wniosku, że część z nas abstrahuje nie co za daleko wspominając o spolszczeniu w chwili obecnej. Osobiście przypuszczam i to dość mocno, że takowe się pojawi w przeciągu ok pół roku po przejściu gry do OB. Same GGG zapowiedziało, że gra ukaże się w kilku językach a wiec nadzieja, że spolszczenie będzie jest. Jak już ktoś wspomniał to polska zakładka dość mocno "tętni" życiem i myślę, że GGG to zauważa. Nawet jak śledzą czat to widza, że są momenty gdy na czacie rozmawiają sami Polacy, a inne nacje dostają szalu bo nie rozumieją XD pozdrawiam Marcin |
|
Jak to ktoś powiedział w Psach - mogli się języków uczyć :P
|
|
TJA SORRY za takie pytanie :p
Widze że wzbudzilo troche emocji... A gra jest spoko... Mam tylko pytanie, czy trza używać danej umiejetnosci z kamyczka, czy wszystkie same sie rozwijają? |
|
nie trzeba, wystarczy, że jest w "włożony" w używany item
"...nothing else matter...."
|
|
wszystkie kamyki które masz włożone w itemy dostają exp i się rozwijają ( jak dobrze pamiętam gdzieś znalazłem że chyba 10% twojego expa)
|
|
Jak można dostać się na mapę chaos? :D
|
|
" Musisz wpierw ukończyć wszystkie cztery wcześniejsze poziomy trudności. Po tym, odblokuje ci się opcja podróży do twojego celu. |
|
już ostatnie z lamerkich pytań - na co można wydać te punkty? nie mogłem znaleźć oficjalnego cennika na stronie (albo coś mi umknęło).
|
|
" https://www.pathofexile.com/shop/ W przyszłości liczba możliwości ma zostać zwiększona. Last edited by Skelecross#0407 on May 17, 2012, 3:49:40 PM
|
|