Polish Community
Nie jestem pewny ale jakimś cudem dostałem dostęp do bety :D. Dla wszystkich co pytają o klucze, poczekajcie mi się opłaciło :).
O hai :D Last edited by Quantom#7226 on May 17, 2012, 4:54:54 PM
|
|
od 22 czerwca 2011 14:48 czekam... to jakiś żart
|
|
No coz niektore osobniki maja wiecej szczescia
|
|
" Czekasz od 22 czerwca, napisałeś od tego czasu aż 6 postów i nikt ci nie chce tego wynagrodzić kluczem. What a shame. ;/ |
|
Skoro spam forum proszac o klucz jest wyznacznikiem komu nazlezy sie klucz to chyba zrezugnuje...
Skoro wszystko co mnie interesowalo wyczytalem z juz zamieszczonych postow, nie widze sensu by pisac... |
|
Zakaron punkt dla Ciebie ;) Ja czekam od 17 lutego 2011 i też nic...
Mam takie pytanie, czy wy też macie problem z weryfikacją ? Wysyłają mi email, dostaje linka klikam i pojawia mi się okienko z tekstem: "An error occurred processing your request. Please try again later. Thanks for your patience! " WTF ?! This game is magnificent!!! This is what I need! Please give me BETA-key in these days! ^_^
|
|
A teraz tak z ciekawości. Ilu z was dostało klucze z losowanka na stronie, a może większość jednak przez jakieś giveaway'e w serwisach lub od "tajemniczych nieznajomych"?
|
|
gdzie te konkursy są o klucz?
|
|
proszę kogoś o klucz lub dajcie namiar na te konkursy w których można je wygrać...pzdr
Last edited by AeroxPL#3775 on May 17, 2012, 6:24:02 PM
|
|
Nie będę ukrywał, że również chciałbym dostać się do beta testerów :)
Wiem, że w porównaniu z niektórymi osobami czekam baaardzo krótko, ale zawsze... Chodzi mi po głowie D3, ale szczerze mówiąc PoE wygląda na niebo lepszą grę. Pozdrawiam wszystkich oczekujących :) |
|