Polish Community
ja dostalem pare godzin od kad dolaczylem sie do tematu:
2010 and 2011 Members List - These folks have been patiently waiting for a key ENHANCED |
|
z tego co sie orientuję, to w ciągu miesiąca powinna wystartować open beta, także pozostaje uzbroić się w cierpliwość :)
"...nothing else matter...."
|
|
ale open beta weekend czy na cały czas?
"Is there such a thing as an absolute, timeless enemy? There is no such thing, and never has been. And the reason
is that our enemies are human beings like us. They can only be our enemies in relative terms." |
|
Na to wyglada ze open beta, nie stress weekend.
PS. Czy tez macie wrazenie ze kamera w grze jest troche za blisko, da sie oddalic? Niby nie znalazlem takiej mozliwosci ale moze zle szukalem Last edited by madowaty#6108 on May 18, 2012, 2:02:04 AM
|
|
Kamera została już oddalona w jednej z aktualizacji, więc raczej ponownie nie będą jej oddalać.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Ten licznik jest felerny... ja dostałem klucz przez przypadek od jednego faceta. A mój kuzyn który założył konto w tym samym czasie co ja nadal nie dostał klucza ^^
Jeśli ktoś jest nowy w grze i chce pograć od 1 lvl bo samemu nuda straszna to podaje gg: 1114321 może ktoś też potrzebuje towarzysza do party :D Last edited by AzB3sT#7879 on May 18, 2012, 1:20:15 PM
|
|
świetna gra, bardzo mi się podoba, pograłem chwile w weekend i jestem napalony nieziemsko na PoE.
Jakby ktoś miał jakiś kluczyk wolny to z chęcią przyjme na priv:) |
|
Powodzenia, po tym co napisałeś na pewno nie dostaniesz. Poza tym jestem niedaleko Merveil, ktoś chce spróbować zabić tego cholernego bossa ?
Ps. Mam Duelist z mieczem i tarczą. O hai :D
|
|
" A o czym ma pisać skoro gry na oczy nie widział? Jakieś pojebane to, że trzeba spamować (Bo jak inaczej nazwac posty an temat na ktory sie nie ma pojecia) by dostać klucz. Coś czuje osobiście ze nie dostane i skoncze kupując Diablo 3 jak większośc ludzi tutaj... |
|
" Nie musisz spamowac zeby klucz dostac sa konkursy zawsze mozna sprobowac szczescia, pozatym jest zegar i co chwile ktos dostaje klucz a ze dostaja ja ludzie ktorzy zalorzyli konto i byli raz na forum to juz inna sprawa. |
|