Polish Community
moze Magik128 da frend keya kolejnej osobie ja czesto zagladam wiec jak ktos mnie poratuje to ja poratuje kolejna osobe
Last edited by Kartofel#7655 on Oct 7, 2011, 1:36:07 PM
|
|
" ja bym z takim stażem konta nie prosił nawet o klucz w ilu konkursach brałeś udział? |
|
wiesz w nie wielu bo nie mam czasu sledzic wszystkiego i sie angarzowac za wiel i jak widze jakis konkurs to juz jest po zawodach i tylko jak ktos ma wolny klucz to bylo by najszybciej bo ja szczescia nie mam i bede czekac dlugo bardzo dlugo na klucz wiec predzej doczekam sie open bety a jak jest tak ze dostaje sie frend invite to komus zawsze zostaje zaproszenie nawet jak juz zaprosisz kogos i to jest jednyna mozliwosc by szybciej dostac sie na bete a czepianie sie za staz nie ma sensu bo nie mam 16 lat ale chodzi o aktywnosc Pozdrawiam
Ps. A sam dolaczyles 26 wrzesnia ^^ Last edited by Kartofel#7655 on Oct 7, 2011, 2:08:17 PM
|
|
" przepraszam, że się czepiam ale angażować. jedyne o co mi chodziło, to to, że są chyba osoby w community z naszego pięknego kraju które czekają o wiele dłużej (i nie chodzi tu wcale o mnie bo sam mam nowe konto) zwyczajnie wydaje mi się, że oczekiwanie od ludzi, że obdarują kogoś friend invitem po paru dniach jeżeli w tym samym czasie są ludzie którzy są również aktywni a czekają na przykład klika miesięcy jest pójściem na łatwiznę nie wiem czym miał być argument o wieku, skoro mówisz, że nie masz czasu na przebywanie na forum i próbowanie sił kiedy pojawiają się giveaway'e to jak chcesz mieć czas na to by zostać jak sam twierdzisz aktywnym beta testerem? |
|
masz racje ze jeszcze nie czekam dlugo ale wspulczuje tym co juz pare miesiecy czekaja i nie prosze o laske spokojnie czekam jak na razie a w miedzy czasie gram w d2 na privie jak by ktos chcial pograc na ciekawym modzie to moge podac linka
|
|
"Nawet jakbyś poprosił, to i tak nikt by ci jej nie zrobił. :) http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on Oct 7, 2011, 2:55:12 PM
|
|
A ja mam pytanie troszkę z innej beczki.
Przeglądając temat stworzony przez Polaków zauważyłem, że mamy tu chyba kilkoro prawdziwych weteranów bety posiadających klika dobrze odexpionych i wyekwipowanych postaci. Jak jest w tej grze z powtarzalnością? Wiadomo to H&S nie uniknie się kitowania i hord zabitych mobów. Jednak po przejściu X dungeonów i ukończeniu gry chce się do niej wracać? Osobiście chciałbym, żeby moja własna przygoda z PoE trwała co najmniej kilka-kilkanaście miesięcy. Jednak boję się, że będzie tak - przyjdzie tak bardzo wyczekiwany klucz albo w najgorszym wypadku open beta release a ja po tygodniu, dwóch poczuję się tym wszystkim znużony i co grosza zawiedziony. Jak to jest? |
|
" ale komentaz jest zbendny ;) |
|
" stary w każdym poście robisz over 9000 ortów jestem może starym zrzędą ale mnie to zwyczajnie razi |
|
" jestm na becie od kiedy Ugm obdarowal mnie kluczem czyli 5 wrzesnia , dzis jest 7 pazdziernika i do tej pory nie trafily mi sie 2 takie same itemki, na mobki specjalnie nie patrze po prostu je zabijam :D, mam kilka postaci wiec ta gre w sumie przeszedlem nie raz normal>>ruthless i ciagle chce mi sie grac , taki urok PoE, Diablo tez mialo to cos ( nie d2). " moze dlatego wlasnie jeszcze nie masz klucza , ja sie w PoE zakochalem od pierwszego klikniecia. ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|