Polish Community

moze Magik128 da frend keya kolejnej osobie ja czesto zagladam wiec jak ktos mnie poratuje to ja poratuje kolejna osobe
Last edited by Kartofel#7655 on Oct 7, 2011, 1:36:07 PM
"
Kartofel wrote:
moze Magik128 da frend keya kolejnej osobie ja czesto zagladam wiec jak ktos mnie poratuje to ja poratuje kolejna osobe

ja bym z takim stażem konta nie prosił nawet o klucz

w ilu konkursach brałeś udział?
wiesz w nie wielu bo nie mam czasu sledzic wszystkiego i sie angarzowac za wiel i jak widze jakis konkurs to juz jest po zawodach i tylko jak ktos ma wolny klucz to bylo by najszybciej bo ja szczescia nie mam i bede czekac dlugo bardzo dlugo na klucz wiec predzej doczekam sie open bety a jak jest tak ze dostaje sie frend invite to komus zawsze zostaje zaproszenie nawet jak juz zaprosisz kogos i to jest jednyna mozliwosc by szybciej dostac sie na bete a czepianie sie za staz nie ma sensu bo nie mam 16 lat ale chodzi o aktywnosc Pozdrawiam

Ps. A sam dolaczyles 26 wrzesnia ^^
Last edited by Kartofel#7655 on Oct 7, 2011, 2:08:17 PM
"
Kartofel wrote:
wiesz w nie wielu bo nie mam czasu sledzic wszystkiego i sie angarzowac za wiel i jak widze jakis konkurs to juz jest po zawodach i tylko jak ktos ma wolny klucz to bylo by najszybciej bo ja szczescia nie mam i bede czekac dlugo bardzo dlugo na klucz wiec predzej doczekam sie open bety a jak jest tak ze dostaje sie frend invite to komus zawsze zostaje zaproszenie nawet jak juz zaprosisz kogos i to jest jednyna mozliwosc by szybciej dostac sie na bete a czepianie sie za staz nie ma sensu bo nie mam 16 lat ale chodzi o aktywnosc Pozdrawiam

przepraszam, że się czepiam ale angażować.

jedyne o co mi chodziło, to to, że są chyba osoby w community z naszego pięknego kraju które czekają o wiele dłużej (i nie chodzi tu wcale o mnie bo sam mam nowe konto)

zwyczajnie wydaje mi się, że oczekiwanie od ludzi, że obdarują kogoś friend invitem po paru dniach jeżeli w tym samym czasie są ludzie którzy są również aktywni a czekają na przykład klika miesięcy jest pójściem na łatwiznę

nie wiem czym miał być argument o wieku, skoro mówisz, że nie masz czasu na przebywanie na forum i próbowanie sił kiedy pojawiają się giveaway'e to jak chcesz mieć czas na to by zostać jak sam twierdzisz aktywnym beta testerem?
masz racje ze jeszcze nie czekam dlugo ale wspulczuje tym co juz pare miesiecy czekaja i nie prosze o laske spokojnie czekam jak na razie a w miedzy czasie gram w d2 na privie jak by ktos chcial pograc na ciekawym modzie to moge podac linka
"
Kartofel wrote:
i nie prosze o laske
Nawet jakbyś poprosił, to i tak nikt by ci jej nie zrobił. :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Oct 7, 2011, 2:55:12 PM
A ja mam pytanie troszkę z innej beczki.

Przeglądając temat stworzony przez Polaków zauważyłem, że mamy tu chyba kilkoro prawdziwych weteranów bety posiadających klika dobrze odexpionych i wyekwipowanych postaci.

Jak jest w tej grze z powtarzalnością? Wiadomo to H&S nie uniknie się kitowania i hord zabitych mobów. Jednak po przejściu X dungeonów i ukończeniu gry chce się do niej wracać?

Osobiście chciałbym, żeby moja własna przygoda z PoE trwała co najmniej kilka-kilkanaście miesięcy. Jednak boję się, że będzie tak - przyjdzie tak bardzo wyczekiwany klucz albo w najgorszym wypadku open beta release a ja po tygodniu, dwóch poczuję się tym wszystkim znużony i co grosza zawiedziony.

Jak to jest?
"
Noktis wrote:
"
Kartofel wrote:
i nie prosze o laske
Nawet jakbyś poprosił, to i tak nikt by ci jej nie zrobił. :)

ale komentaz jest zbendny ;)
"
Kartofel wrote:
ale komentarz jest zbendny ;)

stary w każdym poście robisz over 9000 ortów
jestem może starym zrzędą ale mnie to zwyczajnie razi
"
Rothariel wrote:
A ja mam pytanie troszkę z innej beczki.

Jak jest w tej grze z powtarzalnością? Wiadomo to H&S nie uniknie się kitowania i hord zabitych mobów. Jednak po przejściu X dungeonów i ukończeniu gry chce się do niej wracać?

jestm na becie od kiedy Ugm obdarowal mnie kluczem czyli 5 wrzesnia , dzis jest 7 pazdziernika i do tej pory nie trafily mi sie 2 takie same itemki, na mobki specjalnie nie patrze po prostu je zabijam :D, mam kilka postaci wiec ta gre w sumie przeszedlem nie raz normal>>ruthless i ciagle chce mi sie grac , taki urok PoE, Diablo tez mialo to cos ( nie d2).
"
Rothariel wrote:

Osobiście chciałbym, żeby moja własna przygoda z PoE trwała co najmniej kilka-kilkanaście miesięcy. Jednak boję się, że będzie tak - przyjdzie tak bardzo wyczekiwany klucz albo w najgorszym wypadku open beta release a ja po tygodniu, dwóch poczuję się tym wszystkim znużony i co grosza zawiedziony.

Jak to jest?

moze dlatego wlasnie jeszcze nie masz klucza , ja sie w PoE zakochalem od pierwszego klikniecia.
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info