Polish Community
Da radę ustalić takie prawa dostępu, żeby można było zmieniać nazwy kanałów? Mam na myśli że zamiast "Party 1" lepiej ustawić np. Akt 1 ruthless. Na razie nie cierpimy na nadmiar ludzi, ale w przyszłości mogłoby się to przydać.
ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Mam wolny klucz najstarsza stażem forumowym osoba która się zgłosi go dostanie. Zgłaszać się proszę. Z wybraniem poczekam do północy żeby aktywni ludzie mieli szanse!
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
|
|
ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Taki stary stażem tutaj to może nie jestem, ale byłbym dozgonnie wdzięczny za klucz :)
W prezencie mogę dać trial-klucz do starcrafta 2 np. ;) Pozdrawiam. |
|
ja czekam od stycznia :(
jak będę miał jakiś wolny kluczyk to oczywiście zrobię to samo co kimon pozdrawiam ta się fajnie zapowiada http://www.grimrock.net/screenshots-and-videos/ Last edited by tobot#1972 on Oct 7, 2011, 7:09:46 AM
|
|
Ja tyle czekam :
http://www.pathofexile.com/account/view-profile/magik128 |
|
Witam wśród rodaków. Oglądam forum i pomyślałem, by tu zahaczyć. Jakby ktoś miał na zbyciu darmowy kluczyk, to proszę o mailika :)
BTW... strasznie dołujący ten taimer na stronie głównej Thanks to DarkSideOfMoon, I got a key :)
|
|
Bry. Czekanie na reset laddera w D2 mi się znudziło to zahaczyłem tutaj ;)
Znając moje szczęście keya wylosuję dwa dni przed wersją gold :) Póki co sobie chociaż poczytam o skillach bo zobaczyłem drzewko umiejętności i mi kopara opadła. Swoją drogą dużo kont jest co zarejestrowały się wieki temu, nigdy nic nie napisały te osoby a potem dostają cdkeya i się marnuje. Irytujące. Roses are red. Violets are blue. I'm a shizophrenic. And so am I. Last edited by Xele#4999 on Oct 7, 2011, 8:29:57 AM
| |
Zgodze sie z toba jednak ile mozna czekac, juz predzej w diablo 3 dostane keya niz tutaj, troszke zalosny ten random jest ale nic z tym nie zrobimy.
|
|
magik128 dostaje klucz jako ze 18 stycznia sie zarejestrował. Nie chce mi sie czekac do północy. Kto chciałby klucz z polaków już wszedłby pewnie.
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
|
|