Polish Community
Panowie nie kłóćcie się
fajnie że jak ktoś ma więcej kluczy to się nimi dzieli i wielkie dzięki im za to :) ja czekam cierpliwie i mam nadzieje że się kiedyś doczekam :) pozdrawiam serdecznie |
|
Dokładnie, trzeba czekać.
|
|
" Bo to tak jak i w zyciu bywa, dziala dokladnie w ten sam sposob a mianowicie...'zapomina wol jak cielenciem byl' A oczekujacym zycze powodzenia i wytrwalosci ;) Simoneen - Marauder 34 - Legacy Simona - Ranger 45 - Legacy ASUS G74SX RoG That's all folks! Last edited by simoneen#1661 on Oct 8, 2011, 7:50:12 AM
|
|
" to brzmi trochę jak nie obraź się jakieś credo no lifa ja gram w coś dlatego, że mam chwilkę wolnego czasu chcę się odstresować i wyłączyć na chwile myślenia poza krąg moich codziennych spraw i problemów - dla ludzi to ja idę do pubu. " jak już mówiłem czytanie czegokolwiek nijak się ma do samego obcowania z programem to tak jakby za przeproszeniem porównywać seks do czytania opakowań po prezerwatywach - dopóki nie zagram nie będę mógł stwierdzić czy COKOLWIEK oprócz założeń, lore, czy grafiki może mi się podobać a i to w okrojonym zakresie bo co mi da zrzut czyjegoś gameplayu? " Nie wiem skąd tyle nienawiści do produkcji blizzardu i samego World of Warcraft. De gustibus non est disputandum. Jak wspominałem doskonale wiem czym jest zamknięta beta i jeszcze raz powtórzę obecnośc ludzi na tym forum jest już wystarczającym dowodem na to, że chcą właśnie tę pełną błędów wersję zobaczyć - czy żeby zostawiać feedback muszę być fanboyem zakochanym w tytule? przecież mogę to robić z dużą dozą krytycyzmu by później cieszyć się z tego, że miałem wpływ na zmianę samej gry by bardziej mi odpowiadała " zapewne lekko się poirytuje, później włączę ją od nowa i będę grał dalej - musiałbym być półmózgiem by zrażać się do gry po tym że w niefinalnej wersji i podczas testów zawiera masę błędów. zupełnie nie to miałem na myśli mówiąc o zyskiwaniu przychylności nie możesz chyba powiedzieć, że grając w betę nie da się wyrobić jakiejkolwiek opinii o tytule " ależ ja się z nikim nie kłócę. :) to raczej dyskusja mająca na celu porównanie dwóch dosyć różnych punktów widzenia i wymianę argumentów - nie wkładam w to raczej żadnych emocji Last edited by Rothariel#0436 on Oct 8, 2011, 7:57:47 AM
|
|
mi tam rybka jak mnie kto odbiera, gry to rozrywka i wiadomo ze sie gra jak ma sie chec i czas, ale jakby gra dobra nie byla ( sieciowa) to gra sie z ludzmi, i to ludzie sprawiaja jak bardzo bedzie ci sie w danej grze obcowalo, wolne chwile wole spedzac ze swoja dziewczyna niz z kumplami , a z kumplem moge isc na piwo na drugim koncu Polski nawet, nie siedze cale zycie w jednym miejscu wiec to kwestia czasu poswieconego na dojazd,
gry i piwo najlepiej smakuja w dobrym towarzystwie :) ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
" :) i dobrze. mogę się z tym zgodzić, nie wiem czy sugerowałeś że jestem osobą samotną czy coś w tym stylu ale już mi się nawet nie chce na to odpowiadać dobrze powiedziane - gry to rozrywka resztę każdy dopowiada sobie swoją jak w każdym innym aspekcie życia najważniejsze to czerpać z tego wszystkiego przyjemność :) |
|
Rothariel
Ogólnie to z "testerami" z naszego kraju wygląda w większości przypadków, że każdego bez dopisku 'beta tester' traktują jak natręta, smarkatego małolata i kogoś z kim lepiej się nie zadawać bo można się jeszcze czymś zarazić. Za walkę z wiatrakami i próbę postawienia się systemowi dostaniesz ode mnie klucz do bety. Sam na własne oczy przekonasz się, że szału nie ma i nie ma co wywyższać się nad innymi tylko dlatego, że mu możemy a oni nie. Oby woda sodowa nie uderzyła Ci do głowy. |
|
chodzilo mi raczej ze wszystko ma swoje priorytety, bez najazdow na zycie osobiste kogokolwiek, wiadomo ze doba ma 24 h i trzeba ten czas jakos dzielic , bo sen bo robota i dojazdy swoje zzeraja itd
@Filemon dostaniesz 200 maili typu 'gimme key' wtedy bedziesz traktowal ' gimmekeyow ' jako natretow, bo tylko dlatego ze widac napis "beta member " kazdy mysli ze juz jest milion 200 kluczy ktore mozna rozdac a poki co prawda taka ze 'bety' dostali po jednym albo wcale, kiedy wiesz ze sa osoby ktorym naprawde zalezy ( nie takie zalezy jak zalezy na robocie w miescie gdzie stopa bezrobocia wynosi 99.99%) zeby potestowac i pograc w poe to nie dasz klucza komus kto po 5 minutach sie znudzi ' bo zjadly go ząbie ', albo komus kto wystawi zaraz klucz na allegro, a poznac kogos mozna przez rozmowe i to czy ktos ma 5 lat czy 65 nie ma dla mnie znaczenia , moje opinie o jakimkolwiek produkcie sa tylko moje i raczej z argementami za co i dlaczego, fanbojem zadnej marki tez nie jestem , bo czy dana marka ma dobre produkty czy tylko jeden a pozostale rownie dobre jak made in china tylko z markowa etykieta to juz inna kwestia, jak dla mnie blizzard pokazal sie z diablo, potem kolejna gra to starcraft z super filmikami i jak dla mnie na tym konczy sie dobra seria tej marki , kto inny moze sie slinic na widok elfek w wowie albo plastikowych figurek w d3, albo przyklad takiego EA tlumy uzytkownikow klna a tak naprawde za co ? bo za gre tzreba zaplacic ? w sumie wypuscil wiecej gier niz blizzard i niektore bardziej wciagajace (np taki dragon age w kazdym razie milego testowania , w sumie w dobrym momencie sie zalapales bo bedziesz znal smak PoE sprzed 093 i po ====================== win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ Last edited by athcore#3334 on Oct 8, 2011, 11:56:40 AM
|
|
Podzieli się ktoś ze mną kluczem? Bardzo chiałbym zagrać w tą grę :/
May The Key Be With You!
|
|
Żeby się ktoś z tobą podzielił kluczem, to najpierw musi posiadać ten klucz - a to jest rzadkość.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|