Polish Community

Panowie nie kłóćcie się
fajnie że jak ktoś ma więcej kluczy to się nimi dzieli
i wielkie dzięki im za to :)
ja czekam cierpliwie i mam nadzieje że się kiedyś doczekam :)
pozdrawiam serdecznie
Dokładnie, trzeba czekać.
"
dibrejker wrote:
Jesteś w becie dlatego włączył Ci się motyw na ocenianie czy ktoś zasługuje na bycie w becie czy nie. Przynajmniej ja tak odbieram twoje posty, w których starasz się udowodnić jak bardzo zaangażowany jesteś w PoE. Po co i dlaczego to robisz, nie wiem. Osobiście widziałbym bardziej w becie ludzi pokroju Rothariela niż zbiór fanboyów, którzy już postawili krzyżyk na wszystkim innym bo mają PoE.

Bo to tak jak i w zyciu bywa, dziala dokladnie w ten sam sposob a mianowicie...'zapomina wol jak cielenciem byl'
A oczekujacym zycze powodzenia i wytrwalosci ;)
Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy
ASUS G74SX RoG
That's all folks!
Last edited by simoneen#1661 on Oct 8, 2011, 7:50:12 AM
"
athcore wrote:

jak gram w mmo to nie dlatego ze jakas gra jest hiper uber zajebista tylkod latego ze sa tam ludzie , z ktorymi lubie grac, a bardziej porobic cos razem w tym cyfrowym swiatku i przy okazji pogadac o pierdolach

to brzmi trochę jak nie obraź się jakieś credo no lifa
ja gram w coś dlatego, że mam chwilkę wolnego czasu chcę się odstresować i wyłączyć na chwile myślenia poza krąg moich codziennych spraw i problemów - dla ludzi to ja idę do pubu.

"
athcore wrote:

jak mi sie cos podoba to pierwsze co robie przegladam materialy dotyczace produktu, jak ma to cos czego szukam to kupuje i tyle niezaleznie od ceny, jak nie ma i mam chocby cien watpliwosci to se dupy nawet nie zawracam, szkoda mi zwyczajnie czasu na cos co mi bedzie zostawialo kwasny posmak ze czegos tu jeszcze brakuje

jak już mówiłem czytanie czegokolwiek nijak się ma do samego obcowania z programem to tak jakby za przeproszeniem porównywać seks do czytania opakowań po prezerwatywach - dopóki nie zagram nie będę mógł stwierdzić czy COKOLWIEK oprócz założeń, lore, czy grafiki może mi się podobać a i to w okrojonym zakresie
bo co mi da zrzut czyjegoś gameplayu?

"
athcore wrote:

od pogrania sa wer5sje finalne , a beta szczegolnei zamknieta sluzy wylapaniu wszystkiego tego co w finalnej wersji byc nie powinno,
a D3 nawet nie lezalo kolo kultowych tytulow ,i takim tytulem nie bedzie nawet jesli w to pogra 12 milionow farmerow z wowa,
gdyby d3 mialo w sobie to cos co mialo Diablo i PoE to bym sobie czekal z niecierpliwoscia az wyjdzie, ale nie ma , za to tony crapu, 170 zl teraz nie jest przerazajaca cena , bo to juz nie jest 1/3, 1/4 wyplaty jak te 15 lat temu.
ale fakt lepiej wydac te 170 zl na dobra ksiazke niz takiego gniota jak d3

Nie wiem skąd tyle nienawiści do produkcji blizzardu i samego World of Warcraft. De gustibus non est disputandum.
Jak wspominałem doskonale wiem czym jest zamknięta beta i jeszcze raz powtórzę obecnośc ludzi na tym forum jest już wystarczającym dowodem na to, że chcą właśnie tę pełną błędów wersję zobaczyć - czy żeby zostawiać feedback muszę być fanboyem zakochanym w tytule?

przecież mogę to robić z dużą dozą krytycyzmu by później cieszyć się z tego, że miałem wpływ na zmianę samej gry by bardziej mi odpowiadała

"
athcore wrote:

i co zrobisz jak ci sie wykrzaczy w trakcie ladowania, albo zamiast efektu zdychajacego bosa zobaczysz BSODa albo kiedy zdechniesz 20 razy pod rzad bo przy uzyciu skila w okreslonej sytuacji zamraza postac? odinstalujesz CB PoE bo nie zyskalo przychylnosci?

zapewne lekko się poirytuje, później włączę ją od nowa i będę grał dalej - musiałbym być półmózgiem by zrażać się do gry po tym że w niefinalnej wersji i podczas testów zawiera masę błędów. zupełnie nie to miałem na myśli mówiąc o zyskiwaniu przychylności

nie możesz chyba powiedzieć, że grając w betę nie da się wyrobić jakiejkolwiek opinii o tytule

"
tobot wrote:
Panowie nie kłóćcie się
fajnie że jak ktoś ma więcej kluczy to się nimi dzieli
i wielkie dzięki im za to :)
ja czekam cierpliwie i mam nadzieje że się kiedyś doczekam :)
pozdrawiam serdecznie

ależ ja się z nikim nie kłócę. :) to raczej dyskusja mająca na celu porównanie dwóch dosyć różnych punktów widzenia i wymianę argumentów - nie wkładam w to raczej żadnych emocji
Last edited by Rothariel#0436 on Oct 8, 2011, 7:57:47 AM
mi tam rybka jak mnie kto odbiera, gry to rozrywka i wiadomo ze sie gra jak ma sie chec i czas, ale jakby gra dobra nie byla ( sieciowa) to gra sie z ludzmi, i to ludzie sprawiaja jak bardzo bedzie ci sie w danej grze obcowalo, wolne chwile wole spedzac ze swoja dziewczyna niz z kumplami , a z kumplem moge isc na piwo na drugim koncu Polski nawet, nie siedze cale zycie w jednym miejscu wiec to kwestia czasu poswieconego na dojazd,
gry i piwo najlepiej smakuja w dobrym towarzystwie :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
athcore wrote:
mi tam rybka jak mnie kto odbiera, gry to rozrywka i wiadomo ze sie gra jak ma sie chec i czas, ale jakby gra dobra nie byla ( sieciowa) to gra sie z ludzmi, i to ludzie sprawiaja jak bardzo bedzie ci sie w danej grze obcowalo, wolne chwile wole spedzac ze swoja dziewczyna niz z kumplami , a z kumplem moge isc na piwo na drugim koncu Polski nawet, nie siedze cale zycie w jednym miejscu wiec to kwestia czasu poswieconego na dojazd,
gry i piwo najlepiej smakuja w dobrym towarzystwie :)

:) i dobrze. mogę się z tym zgodzić, nie wiem czy sugerowałeś że jestem osobą samotną czy coś w tym stylu ale już mi się nawet nie chce na to odpowiadać

dobrze powiedziane - gry to rozrywka
resztę każdy dopowiada sobie swoją jak w każdym innym aspekcie życia

najważniejsze to czerpać z tego wszystkiego przyjemność :)
Rothariel
Ogólnie to z "testerami" z naszego kraju wygląda w większości przypadków, że każdego bez dopisku 'beta tester' traktują jak natręta, smarkatego małolata i kogoś z kim lepiej się nie zadawać bo można się jeszcze czymś zarazić.
Za walkę z wiatrakami i próbę postawienia się systemowi dostaniesz ode mnie klucz do bety.
Sam na własne oczy przekonasz się, że szału nie ma i nie ma co wywyższać się nad innymi tylko dlatego, że mu możemy a oni nie.

Oby woda sodowa nie uderzyła Ci do głowy.
chodzilo mi raczej ze wszystko ma swoje priorytety, bez najazdow na zycie osobiste kogokolwiek, wiadomo ze doba ma 24 h i trzeba ten czas jakos dzielic , bo sen bo robota i dojazdy swoje zzeraja itd

@Filemon
dostaniesz 200 maili typu 'gimme key' wtedy bedziesz traktowal ' gimmekeyow ' jako natretow, bo tylko dlatego ze widac napis "beta member " kazdy mysli ze juz jest milion 200 kluczy ktore mozna rozdac a poki co prawda taka ze 'bety' dostali po jednym albo wcale, kiedy wiesz ze sa osoby ktorym naprawde zalezy ( nie takie zalezy jak zalezy na robocie w miescie gdzie stopa bezrobocia wynosi 99.99%) zeby potestowac i pograc w poe to nie dasz klucza komus kto po 5 minutach sie znudzi ' bo zjadly go ząbie ', albo komus kto wystawi zaraz klucz na allegro, a poznac kogos mozna przez rozmowe i to czy ktos ma 5 lat czy 65 nie ma dla mnie znaczenia ,

moje opinie o jakimkolwiek produkcie sa tylko moje i raczej z argementami za co i dlaczego, fanbojem zadnej marki tez nie jestem , bo czy dana marka ma dobre produkty czy tylko jeden a pozostale rownie dobre jak made in china tylko z markowa etykieta to juz inna kwestia,
jak dla mnie blizzard pokazal sie z diablo, potem kolejna gra to starcraft z super filmikami i jak dla mnie na tym konczy sie dobra seria tej marki , kto inny moze sie slinic na widok elfek w wowie albo plastikowych figurek w d3,
albo przyklad takiego EA tlumy uzytkownikow klna a tak naprawde za co ? bo za gre tzreba zaplacic ? w sumie wypuscil wiecej gier niz blizzard i niektore bardziej wciagajace (np taki dragon age

w kazdym razie milego testowania , w sumie w dobrym momencie sie zalapales bo bedziesz znal smak PoE sprzed 093 i po
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore#3334 on Oct 8, 2011, 11:56:40 AM
Podzieli się ktoś ze mną kluczem? Bardzo chiałbym zagrać w tą grę :/
May The Key Be With You!
Żeby się ktoś z tobą podzielił kluczem, to najpierw musi posiadać ten klucz - a to jest rzadkość.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info