Polish Community

"
athcore wrote:

moze dlatego wlasnie jeszcze nie masz klucza , ja sie w PoE zakochalem od pierwszego klikniecia.

Zwyczajnie jestem zawsze sceptyczny może to już wina mojego charakteru. Chyba żadna produkcja nigdy nie wywołała we mnie takich emocji by się w niej "zakochać".
Podchodzę do wszystkiego z chłodem - bo i jak mam się ekscytować czymś czego nie widziałem, ani nie miałem okazji przetestować. Kiedy już dostanę się do bety jestem pewien, że jak przystało na niewiernego Tomasza uwierzę od chwili kiedy zobaczę. I mam nadzieję, że masz rację i będę miał z tej gry mnóstwo uciechy a przydałoby się na nudne jesienne wieczory. A pokładam w tym sporo nadziei sama produkcja wydaje się nad wyraz ciekawa, zresztą w innym wypadku nie czytałbym o niej nie mogąc jednocześnie grać.
Nie masz co narzekać. Przegrałem 13-nasty konkurs ^^
"
Rothariel wrote:
"
athcore wrote:

moze dlatego wlasnie jeszcze nie masz klucza , ja sie w PoE zakochalem od pierwszego klikniecia.

Zwyczajnie jestem zawsze sceptyczny może to już wina mojego charakteru. Chyba żadna produkcja nigdy nie wywołała we mnie takich emocji by się w niej "zakochać".
Podchodzę do wszystkiego z chłodem - bo i jak mam się ekscytować czymś czego nie widziałem, ani nie miałem okazji przetestować. Kiedy już dostanę się do bety jestem pewien, że jak przystało na niewiernego Tomasza uwierzę od chwili kiedy zobaczę. I mam nadzieję, że masz rację i będę miał z tej gry mnóstwo uciechy a przydałoby się na nudne jesienne wieczory. A pokładam w tym sporo nadziei sama produkcja wydaje się nad wyraz ciekawa, zresztą w innym wypadku nie czytałbym o niej nie mogąc jednocześnie grać.

tez nie bylem w becie , zanim sie zarejestrowalem 2 dni przegladalem forum i grzebalem po necie za filmikami z PoE, kiedy sie rejestrowalem wiedzialem ze to jest gra na ktora czekalem od czasu Diablo,

poza tym gry mmo to cos wiecej niz zabijanie nudy, swoja droga trzeba miec czas na to zeby sie nudzic
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
athcore wrote:

poza tym gry mmo to cos wiecej niz zabijanie nudy, swoja droga trzeba miec czas na to zeby sie nudzic

traktuje gry jedynie jako formę rozrywki, cóż przecież każdy jest inny - nie będąc "wkręconym" tak jak Ty nadal mogę być całkiem dobrym beta testerem

przecież nie od poziomu "zakochania" w tytule zależy obiektywizm osoby testującej - a ja mam zwyczajnie dużo więcej ciekawszych zajęć niż oglądanie filmów z gry

nie wiem czemu ludzie mają takie negatywne podejście, gdybym nie chciał zagrać to by mnie tu nie było
jednak poziomu ekscytacji samą produkcją nie jestem w stanie zrozumieć - może dlatego, że jestem za stary podobnie jest w kwestii D3 gdy usłyszałem cenę 170zł stwierdziłem, że zwyczajnie gry nie kupię pomimo tego że będzie kultowa, przełomowa i jest oczekiwana jak nic innego bo zwyczajnie jest wiele innych celów na które mogę lepiej spożytkować pieniądze

co do samej gry jeżeli dostanę się do bety na pewno poświęcę jej tyle czasu by mogła zyskać moją przychylność lub mnie do siebie zrazić :)
Huh opłacało się czekać... nie wierze ze mnie wylosowalo :D. Zaraz zajme sie pobieraniem. Na Feedback mozna odemnie liczyc ( wiem ze jest tego duzo ale w razie pytan odpowiem na nie jak moge.
"
Avientar wrote:
Huh opłacało się czekać... nie wierze ze mnie wylosowalo :D. Zaraz zajme sie pobieraniem. Na Feedback mozna odemnie liczyc ( wiem ze jest tego duzo ale w razie pytan odpowiem na nie jak moge.

Gratulacje. I powodzenia.
"
Rothariel wrote:
"
athcore wrote:

traktuje gry jedynie jako formę rozrywki, cóż przecież każdy jest inny - nie będąc "wkręconym" tak jak Ty nadal mogę być całkiem dobrym beta testerem

jak gram w mmo to nie dlatego ze jakas gra jest hiper uber zajebista tylkod latego ze sa tam ludzie , z ktorymi lubie grac, a bardziej porobic cos razem w tym cyfrowym swiatku i przy okazji pogadac o pierdolach

"
Rothariel wrote:
przecież nie od poziomu "zakochania" w tytule zależy obiektywizm osoby testującej - a ja mam zwyczajnie dużo więcej ciekawszych zajęć niż oglądanie filmów z gry

jak mi sie cos podoba to pierwsze co robie przegladam materialy dotyczace produktu, jak ma to cos czego szukam to kupuje i tyle niezaleznie od ceny, jak nie ma i mam chocby cien watpliwosci to se dupy nawet nie zawracam, szkoda mi zwyczajnie czasu na cos co mi bedzie zostawialo kwasny posmak ze czegos tu jeszcze brakuje

"
Rothariel wrote:
nie wiem czemu ludzie mają takie negatywne podejście, gdybym nie chciał zagrać to by mnie tu nie było
jednak poziomu ekscytacji samą produkcją nie jestem w stanie zrozumieć - może dlatego, że jestem za stary podobnie jest w kwestii D3 gdy usłyszałem cenę 170zł stwierdziłem, że zwyczajnie gry nie kupię pomimo tego że będzie kultowa, przełomowa i jest oczekiwana jak nic innego bo zwyczajnie jest wiele innych celów na które mogę lepiej spożytkować pieniądze

od pogrania sa wer5sje finalne , a beta szczegolnei zamknieta sluzy wylapaniu wszystkiego tego co w finalnej wersji byc nie powinno,
a D3 nawet nie lezalo kolo kultowych tytulow ,i takim tytulem nie bedzie nawet jesli w to pogra 12 milionow farmerow z wowa,
gdyby d3 mialo w sobie to cos co mialo Diablo i PoE to bym sobie czekal z niecierpliwoscia az wyjdzie, ale nie ma , za to tony crapu, 170 zl teraz nie jest przerazajaca cena , bo to juz nie jest 1/3, 1/4 wyplaty jak te 15 lat temu.
ale fakt lepiej wydac te 170 zl na dobra ksiazke niz takiego gniota jak d3

"
Rothariel wrote:
co do samej gry jeżeli dostanę się do bety na pewno poświęcę jej tyle czasu by mogła zyskać moją przychylność lub mnie do siebie zrazić :)

i co zrobisz jak ci sie wykrzaczy w trakcie ladowania, albo zamiast efektu zdychajacego bosa zobaczysz BSODa albo kiedy zdechniesz 20 razy pod rzad bo przy uzyciu skila w okreslonej sytuacji zamraza postac? odinstalujesz CB PoE bo nie zyskalo przychylnosci?
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
Ludzie lubią dorabiać sobie teorię, że bardziej zasługują na bycie w becie niż inni. Athcore jest tutaj dobrym przykładem. Przy czym graczy, którzy są naprawde oddani sprawie jest może z 10%.
PoE to nie MMO.
"
dibrejker wrote:
Ludzie lubią dorabiać sobie teorię, że bardziej zasługują na bycie w becie niż inni. Athcore jest tutaj dobrym przykładem. Przy czym graczy, którzy są naprawde oddani sprawie jest może z 10%.
PoE to nie MMO.

widzisz problem w tym, ze ja juz jestem w beta i to fakt nie teoria, a gdzie napisano ze PoE to mmo? swoja droga mmo z definicji sprzed jakis 13 lat = multiplayerowa gra online 64+ graczy , druzyna 6 graczy to co-op nie mmo, ale jesli serwer obsluguje wiecej niz 64+ to mmo, czasy sie zmienily technologia rowniez, a PoE i tak bardziej zasluguje na miano mmo niz taki drakensang
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
Jesteś w becie dlatego włączył Ci się motyw na ocenianie czy ktoś zasługuje na bycie w becie czy nie. Przynajmniej ja tak odbieram twoje posty, w których starasz się udowodnić jak bardzo zaangażowany jesteś w PoE. Po co i dlaczego to robisz, nie wiem. Osobiście widziałbym bardziej w becie ludzi pokroju Rothariela niż zbiór fanboyów, którzy już postawili krzyżyk na wszystkim innym bo mają PoE.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info