Polish Community
Tak jeżeli mam być kompletnie szczery to największą zmianą w tym całym słynnym już na forum patchu na którą czekam jest - zwiększenie częstotliwości wysyłania kluczy. Nie wiem ile jest w tym prawdy a ile jedynie fantazji ludzi modlących się do Keysusa czy Keytana, jednak nie raz zobaczyłem już wzmiankę o tym że GGG weźmie do bety więcej ludzi. Nie mam szczęścia w losowaniach a o friend invite mogę zapomnieć ze względu na to, że nie mam żadnych znajomych siedzących w grach z klimatem h&s wszyscy pogrywają dniami i nocami w lol'a a mi się marzy PoE.
|
|
Właśnie wbiłem na Merciless. Ostro jest, ale przynajmniej byłem na to przygotowany ;)
Szkoda, że nikogo nie ma na TSie cholera. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
" Po co takim syfem spamujesz? Witam wszystkich po krótkiej przerwie. Dostałem wkońcu w łapki mojego kompa, powiem tak: -witch: okropnie nudna postać, brak jej smaczku takiego, samo farmienie tylko i kite'owanie... -duelist: zagrałem pare leveli ale juz o wiele lepiej i ciekawiej mi sie gra niż witchem. Zdecydowanie polecam. Więcej opinii odemnie wkrótce, dorzuce może jakieś przemyślenia Pozdrawiam wszystkich | |
Krótkie pytanie do grający na forum jest link do kalkulatora skilli pasywnych . Jest możliwość by grając dualistem rozkładająć punkty dojść do skili które są podświetlone na niebiesko ( oparte o inteligencie ) ?
|
|
" A dojdź sobie i sprawdź. (tak, wszędzie można dojść) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
słuchajcie, a ludzi można zabijać podczas expienia i polecą z nich itemki ?? :D
May The Key Be With You!
|
|
" Tak, na przykład bandytów. Albo scavengerów. http://www.pathofexile.com/leagues/ ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Witam po krótkiej przerwie. Zmieniliście tsa ? Przy próbie wejścia na tego od mmalyska wyskakuje mi, że jest na black liście i nie mogę się połączyć.
Cthulhulak in game
|
|
Mnie działa.
ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Już działa, chilowo byl niedostępny xD
|
|