Polish Community

Tak jeżeli mam być kompletnie szczery to największą zmianą w tym całym słynnym już na forum patchu na którą czekam jest - zwiększenie częstotliwości wysyłania kluczy. Nie wiem ile jest w tym prawdy a ile jedynie fantazji ludzi modlących się do Keysusa czy Keytana, jednak nie raz zobaczyłem już wzmiankę o tym że GGG weźmie do bety więcej ludzi. Nie mam szczęścia w losowaniach a o friend invite mogę zapomnieć ze względu na to, że nie mam żadnych znajomych siedzących w grach z klimatem h&s wszyscy pogrywają dniami i nocami w lol'a a mi się marzy PoE.
Właśnie wbiłem na Merciless. Ostro jest, ale przynajmniej byłem na to przygotowany ;)

Szkoda, że nikogo nie ma na TSie cholera.
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
Kartofel wrote:
ja sie narazie wstrzymam z komentarzami dotyczacymi gry dostane sie pogram zobacze co i jak i w tedy bede mial wlasne zdanie ale wiedze opinje juz grajacych wiec mysle ze zapowiada sie bardzo ciekawie Pozdro all

Po co takim syfem spamujesz?

Witam wszystkich po krótkiej przerwie. Dostałem wkońcu w łapki mojego kompa, powiem tak:

-witch: okropnie nudna postać, brak jej smaczku takiego, samo farmienie tylko i kite'owanie...

-duelist: zagrałem pare leveli ale juz o wiele lepiej i ciekawiej mi sie gra niż witchem. Zdecydowanie polecam.

Więcej opinii odemnie wkrótce, dorzuce może jakieś przemyślenia

Pozdrawiam wszystkich
Krótkie pytanie do grający na forum jest link do kalkulatora skilli pasywnych . Jest możliwość by grając dualistem rozkładająć punkty dojść do skili które są podświetlone na niebiesko ( oparte o inteligencie ) ?
"
magik128 wrote:
Krótkie pytanie do grający na forum jest link do kalkulatora skilli pasywnych . Jest możliwość by grając dualistem rozkładająć punkty dojść do skili które są podświetlone na niebiesko ( oparte o inteligencie ) ?

A dojdź sobie i sprawdź.

(tak, wszędzie można dojść)
słuchajcie, a ludzi można zabijać podczas expienia i polecą z nich itemki ?? :D
May The Key Be With You!
"
BoccianoO wrote:
słuchajcie, a ludzi można zabijać podczas expienia i polecą z nich itemki ?? :D

Tak, na przykład bandytów. Albo scavengerów.

http://www.pathofexile.com/leagues/
Witam po krótkiej przerwie. Zmieniliście tsa ? Przy próbie wejścia na tego od mmalyska wyskakuje mi, że jest na black liście i nie mogę się połączyć.
Cthulhulak in game
Mnie działa.
Już działa, chilowo byl niedostępny xD

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info