Polish Community
Jesli dostane friend keya to dam go osobie ktora najdluzej czeka na bete.
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
|
|
Jeden uzytkownik bety umiescil klucz w how old are u all, a ze czytam tematy poza beta invite Discussion to sie zalapalem.
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
|
|
"Czyli mogę już dać unlike :) http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Witam
Nie słyszałem o tej grze wcześniej, ale wygrałem losowanie na pewnym streamie Diablo 3, i tak oto jestem w becie. Nie wiedziałem, że tak trudno się dostać. Pozdrawiam | |
"Cześć N4ku :D Dodajmy, że byłeś jednym z dwóch Polaków aktywnie się udzielających. Zdziwiło mnie, że tak późno PMkę wysłałeś autorowi streama. Ja byłem w pierwszej 10, co jak się później okazało wcale się nie zrewanżowało. Jak pierwsze wrażenia z gry? Pewnie pykałeś jeszcze przed snem :) Wielkie dzięki dla barakudy za klucz :)
In exile, I have tried to profit by the past and prepare for the future. | |
" Widzę, że brałeś udział w tym samym konkursie. Jeśli chodzi o PMkę to wysłałem praktycznie od razu na samym początku ale to nieistotne. Jeśli chodzi o samą grę to ma swoje plusy i minusy. + Świetna grafika (ogólnie dobry art design) + Fajny mroczny klimat - Zawiły system skilli - Brak respeca - Walka mogłaby być lepsza, brakuje w niej takiej "miodności" z zabijania mobków (kwestia dźwięku i animacji) Ale ogólnie zapowiada się bardzo dobrze, szczególnie, że jak słyszałem będzie jeszcze dużo patchy i poprawek. Trzymam kciuki za grę. Last edited by Naku#7711 on Oct 6, 2011, 8:12:04 AM
| |
Ja już czekam od stycznia i jak na razie lipa :)
pozdrawiam |
|
" Ale w nim kryje się głębia gry! Plus supporty zapewniające mnogość buildów. To nie jest minus, to jest właśnie jej zdecydowanie największy plus. Powiew świeżości, coś odmiennego od oklepanych drzewek/tierów. No, tylko trzeba się przestawić na inne myślenie ;) " Pasywnego nie ma, ale masz tyle umiejętności, że jeden punkt nie zepsuje Ci postaci. A "respec" skilli aktywnych oczywiście jest ;) " To prawda i nad tym prace cały czas postępują. Kilka wersji do tyłu i wszystko naprawdę było brzydsze. Na razie gra udostępnia powiedzmy podstawową funkcjonalność. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
ja sie narazie wstrzymam z komentarzami dotyczacymi gry dostane sie pogram zobacze co i jak i w tedy bede mial wlasne zdanie ale wiedze opinje juz grajacych wiec mysle ze zapowiada sie bardzo ciekawie Pozdro all
|
|
"Tylko contra losował według kolejności. Ty z tego co pamiętam powinieneś mieć czterdziestą którąś. - dla mnie plus ogromny, właśnie w rozkminianiu ich zestawu upatruję największej "grywalności". Już następny patch będzie miał sporo zmian w kwestii drzewka np. każda klasa będzie startowała w innym miejscu Wielkie dzięki dla barakudy za klucz :) In exile, I have tried to profit by the past and prepare for the future. Last edited by ntrz#7353 on Oct 6, 2011, 1:06:10 PM
|