Polish Community
" Też to zauważyłem z tą maną, że słabo coś leci, ale jak rzucimy na jakiegoś bossa to przynajmniej trochę many się zwróci w moim przypadku jak napierdzielam z frenzy ;d " Hmm.. jakoś Cie nie kojarzę ;d |
|
Mam dość itemów na zbyciu, oto one, jak ktoś by coś chciał pisać.
Oto one: Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable chyba tyle, za dużo tego jest a jak klikam na item to mi wraca na początek strony do posta;d Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Żółte itemki w "PoE" z tego co widzę spadają chyba z nieba.
|
|
Korzystajac z friend invite zapraszam do gry SonOfGod87 :) Po wspolnych konsultacjach z BigStar'em stwierdzilem, ze to dobry kandydat :)
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
|
|
Jeszcze raz wielkie dzięki! :) gra oczywiście już się pobiera :), mój sprzęt to Intel Core 2 Quad 6600 - 4x2,4 Ghz + 3Gb Ram + Geforce 8800 GT, możecie spodziewać się mojego aktywnego pojawiania się zarówno w grze, jak i na forach tutaj oraz na polskim forum, gdzie często się udzielam :)
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
Stwierdzam ze chyba daleko nie zajdę z moimi itemami na 27 lvlu rangerem;o bo oczywiście lecą mi zajebiste itemy, ale nie ma moja klasę..
|
|
powiedzcie mi czy np. jak bedzie open beta albo juz finalna wersja to czy bedzie reset kont??
|
|
" Resetu kont nie będzie co najwyżej reset postaci. |
|
Reset kont będzie, na razie jedyny pewny przy starcie Open Bety.
Poczytajcie najpierw informacje, poszukajcie na forum, a nie co jakiś czas te same pytania przewijają się na nowo... ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
sluchajcie mam pytanie ile jest poziomow trudnosci? sa tylko 2 akty? jesli tak to jak ustalic balans nie majac wszystkich aktow w 3 poiomach trudnosci?
|
|