Polish Community
ja też się pochwalę, stworzyłem dziś templara (świetna postać) cold/charge na mf, i niedawno zacząłem nim zabawę o to trochę dropu :)
Unavailable Unavailable Unavailable set na cold dmg (dla witch) Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable set templara MF Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Ja nie moge nic ciekawego dla "barbarzyncy" znalezc i w czyms takim popierdzielam :/
No i gemy ni przypial ni wypial. Jedyny plus to to, ze dodaje laifa i jego regeneracje. Unavailable Unavailable I zabawka z wczoraj: Unavailable Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar#3991 on Sep 13, 2011, 4:02:37 AM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
Zhar, mogę Ci rzucić co nieco. Będę wieczorem w grze, na pewno sobie coś wybierzesz. A który masz lvl?
Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Mam tego dużo więcej, więc na pewno coś wybierzesz ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
| |
" 16 albo 17 dopiero :/ W sumie co do eq to i tak bedzie "zerowanie" po przejsciu na open. Wiec moge i w tym co mam "dobiegac" tym bardziej, ze i tak pogrywan na luzie ;) Zhar, Class:Marauder, League:Default Last edited by Zhar#3991 on Sep 13, 2011, 4:21:01 AM
| |
Ja też na luzie :) A zerowanie przed OB będzie w nowym roku, więc jeszcze sobie pobiegasz ;) No ale jak chcesz.
ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Spoko, jak cos to dam jeszcze znac :)
Tak sobie mysle ( bo troche mi sie nudzi w robocie), ze mogli by dac dla testerow wersji Close w Open jakis bonus. Jakis dobrze skrojony garniturek albo garbatą postac do wyboru hehehe Zhar, Class:Marauder, League:Default
| |
ma ktos z was moze beta keya?? jak tak to wyslijcie na pm z gory dziekuje;)
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^ |
|
to i ja się przyłączę do prośby kolegi z góry, bo zaraz koniec wakacji i podyplomówka czeka :/
|
|
świetny post BigStar :) mam nadzieję, że jak wreszcie dostanę się do bety to będę miał okazję trafić na podobne itemy :) swoją drogą w podpisie masz podane, że grasz Rangerem, to skoro teraz rozpocząłeś grę Templarem może porównasz obie postaci za jakiś czas?:)
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
" a ja 26 zaczynam tez szkole;( a potem dupa.. ;p http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^ |
|