Polish Community
" Lol, ja czekam od lutego i nie płaczę. Będzie key, to będzie. Jak nie będzie, to świat się nie zawali, oprócz tego, że w międzyczasie wyjdzie D3 i w PoE raczej nie zagram. Witch - YukenWit Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp Last edited by Yuken#7920 on Sep 13, 2011, 2:45:26 PM
|
|
jak wyjdzie D3 to i tak pogram w PoE,poprostu podziele sobie czas na 2 gry:)
|
|
Pierwsza w sumie dość przykra sytuacja.
Zostawiłem kompa z włączonym instalatorem w tle, po powrocie z pracy o godzinie 20.00 gdy chciałem odpalić grę wyskoczył error że nie może otworzyć pliku. Niestety opcja repair niewiele pomogła. Zatem zmuszony jestem ponownie zacząć pobieranie, a że jest 2.5GB trochę będe musiał znów poczekać. " Powiem tak, nie rozumiem gości którzy piszą na forum jednego posta i jest to rozpaczliwy płacz o klucz. Ludzie!! Jestem najlepszym przykładem tego iż wystarczy być jako tako aktywny na forum oraz wykazać prawdziwe zainteresowanie PoE i jest ogromna możliwość że ktoś doceni Wasz wysiłek i wyśle Wam klucz. Jak już sam wcześniej zapowiedziałem, osobiście przy najbliższej okazji podzielę się kluczę z osobą która nie tyle co będzie spammowała ale również coś wnosiła do społeczności. ;) Ps. Szkoda Yeken że jak sam określiłeś gdy będzie D3 to PoE nie będziesz grać, bo tym samym po części skreśliłeś siebie jako potencjalnego odbiorcy beta klucza. A na D3 trochę myślę ze poczekamy wbrew powszechnej opinii. Last edited by Moganus#1470 on Sep 13, 2011, 3:15:33 PM
|
|
Moganus dobrze gadasz,wodke temu panu dac:)
|
|
" Tylas podlizywanie nic nie zmieni :P Nie tylko ilość ale jakość ooo ! Szybkie pytanie od innych beta testerów: Najlepsza postać na zapoznanie się z mechaniką gry ? |
|
Nie liczę na to, że ktoś podaruje mi klucz. Wydaje mi się, że BMy dostają ich za mało, żeby rozdawać komuś, kto napisze parę postów na forum. Większość z testerów rozdaje klucze swoim znajomym. Zdarzają się wyjątki, ale jest ich mało. Napisałem tylko, że jak nie dostanę betakeya, to nic się nie stanie - będę grał w D3, które pewnie będzie szybciej niż open beta PoE. A jak key będzie, to naturalne że wypróbuję PoE.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp |
|
Moganus moge cie zjechac jak chcesz:)
nigdy nikomu sie nie podlizywalem i nadal nie bede! zle to odebrales! Last edited by tylas#7860 on Sep 13, 2011, 3:42:57 PM
|
|
" Myślę, że przez ten czas poprostu pozbyć się tych itemów bo tylko zaśmiecają mi stash ;d @edit pytanie do beta testerow czy macie jakiś "build" na templara pod nova, bo jakoś nie wiem jak go zacząć a jak źle rozdam punkty to postać będzie bezużyteczna ;) Last edited by gajak#7968 on Sep 13, 2011, 3:48:57 PM
|
|
jak sadzicie w open becie w styczniu beda 3 akty? moim zdaniem powinny byc poniewaz musza gre zbalansowac przed premiera...
|
|
" Wydaje mi się że 3 akt mają wprowadzić w następnym patchu, tak chyba gdzieś czytałem, albo ktoś tutaj tak pisał. |
|