Polish Community

"
avivalpl wrote:
"
Pretor3 wrote:
Po co dominować? Nie rozumiem takiego gadania. Jeśli naprawdę komuś na tym zależy, to będzie można założyć polską ligę i już.

Hmm? A ty wgl rozumiesz co ja napisałem?
Chodziło mi o to, że fajnie by było gdyby Polacy byli rozpoznawani w tej grze jako osoby te " dobre, " a nie broń boże jakieś dzieci neo, albo " nooby za dychę ". Po prostu dobrze by było mieć w szeregach ogarniętych ludzi.
Teraz ja nie rozumiem twojej wypowiedzi, chyba masz problemy ze zrozumieniem czegoś. Polska liga ;o pff

niestety to nie jest zależne od nas... można tylko składać ręce i się modlić, nie mamy wpływu na to kto gra i jak się zachowuje, można tylko samemu dawać dobry przykład. Pamiętam jeszcze jak grałem w cabala(jupiter) to Polacy (gildia w której byłem, The Saints) była najlepsza na servie z proconów, i byliśmy cenieni jako gracze, ale kto wie jak będzie tu...
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
@BigStar - masz zdecydowanie racje, nie mamy wplywu na to kto gra i jak sie zachowuje.
Jednak jezeli chodzi o gildie i o jej szacunek na serverze to zawsze mozna taki cel osiagnac. Trzeba stworzyc ja z ogarnietych ludzi i jezeli ktorys z czlonkow zrobi cos karygodnego, co mogloby podkopac jej autorytet, to trzeba go usunac z jej szeregow.
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
na pewno będą gildie, tego nie można wykluczyć, tylko pytanie, czy będzie więcej noob gildi, które popsują nam opinie, czy nie... i na to też nie mamy wpływu... Mam tylko nadzieje że to nie będzie jedna z gier, w której będę się wstydził za swoje PL w nicku, będąc unikanym czy niechcianym... i nie mogąc się przyznać do swojego kraju... ale i takiego czegoś nie można wykluczyć :/ ludzie są mało obiektywni...
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 4, 2011, 12:26:18 PM
"
BigStar wrote:
na pewno będą gildie, tego będę się wstydził za swoje PL w nicku

a to mnie zawsze dziwiło, Polacy są chyba jedyną nacją, która musi się chwalić swoją narodowością, czy jaki jest tego cel? To dla mnie jak Amerykanie, którzy jeżdżąc za granicę noszą koszulki ze swoją flagą.
PL w nicku? pierwszy powod dla ktorego bym nie przyjal do ligi :)

kolejne to typu xXxBronekxXx,
kolejny zebranie o walute z gry i bycie upierdliwym na kanalach ,
mam nadzieje ze po prostu bedzie liga, ktorej znajda sie ludzie ktorzy lubia ze soba grac w wolnym czasie od RL, a pewnie wyjdzie tak ze na 300 Polakow kazdy bedzie chcial wodzowac 300 lig zadnej konkretnej , no i mam nadzieje ze jeden na drugim nie bedzie probowal sie dorabiac w grze , niestety taka to nasza polska specjalnosc , kruk krukowi oka nie wykole a Polak i owszem
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Wiesz, jak jest server Polski (bo i takie przypadki widze) i PL w nicku widze, to Padam... ale u mnie PL w nicku jest, bo tak grałem zwykle na każdym servie Eu czy global, więc po zmianie i usunięciu PL jeśli któryś mój znajomy by zaczął grać, to się nie połapie :) (a ja zwykle gram dwoma czy trzema nickami tylko, które są zwykle wolne) to jedyny powód PL w nicku :)

Osiem,wydaje mi się że to wina naszej historii jesteśmy dumnym narodem, musieliśmy walczyć o swoje i teraz są tego skutki, pozatym ja osobiście jestem wielkim patriotą (były/niedoszły wojskowy). Wydaje mi się że to dlatego :)
Created on 06.09.2010
Czołem polska braci RPG'owa ;-) co tam słychać i jak się gra w PoE? Ja ciągle czekam.
"One of many"
ciągle od niepamiętnych czasów wczoraj, no nie może być! Dajcie mu keya! ^_^ hehehehe

Oczywiście to żartobliwie mówię, nie złośliwie, wole sprostować :P
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 4, 2011, 1:17:40 PM
Luz ;-) ale np. beta invite do SC2 dostałem po 50 min ;-) więc no różnie bywa. A jak się gra w ogóle? No i na jakim systemie można pośmigać w PoE?
"One of many"
"
avivalpl wrote:
Hmm? A ty wgl rozumiesz co ja napisałem?
Chodziło mi o to, że fajnie by było gdyby Polacy byli rozpoznawani w tej grze jako osoby te " dobre, " a nie broń boże jakieś dzieci neo, albo " nooby za dychę ". Po prostu dobrze by było mieć w szeregach ogarniętych ludzi.
Teraz ja nie rozumiem twojej wypowiedzi, chyba masz problemy ze zrozumieniem czegoś. Polska liga ;o pff

Słownik języka polskiego: "dominować - 1. przeważać, panować nad czymś, nad kimś"

A Ty chyba masz problemy ze swoim ego. Jeśli chcesz być uważany za osobę dobrą to nie musisz nad niczym panować kolego. A ta gra ze względu na brak otwartego świata pewnie nie da Ci żadnego poczucia która nacja jest dominująca. Chyba, że zamierzasz grać w jednej z lig typu: Cut-throat.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info