Polish Community

ok klucz poszedl do szczesliwej (albo i nie) osoby.

Chwilowo wiecej nie posaidam, ale jak mi sie pofarci moze bede mial wiecej jutro/pojutrze.
Jest trzygodzinny ladder race dzis wieczorem (o 21) i jak dobrze poklikam moze jakies keye uda mi sie wygrac (sa w ramach nagrod za wysokie miejsca).

Wish me luck :P
Gratulacje dla osoby która go otrzymała :) nic tylko czekać aż się rozmnoży (klucz oczywiście :P )
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Gratulacje dla zwycięzcy i powodzenia w klikaniu
(:
Kropek - Duelist (default) - 4 lvl
JAk będzie ktoś mógł się podzielić kluczem proszę o info !

oczywiscie się również podzielę

moganus@gmail.com
"
ness wrote:
ok klucz poszedl do szczesliwej (albo i nie) osoby.

Chwilowo wiecej nie posaidam, ale jak mi sie pofarci moze bede mial wiecej jutro/pojutrze.
Jest trzygodzinny ladder race dzis wieczorem (o 21) i jak dobrze poklikam moze jakies keye uda mi sie wygrac (sa w ramach nagrod za wysokie miejsca).

Wish me luck :P

Do jak najbardziej szczesliwej i zapewniam ze nie zostanie zmarnowany. Natomiast kiedy ja rowniez otrzymam dodatkowe klucze zapewniam ze podziele sie z osobami, ktore na to jak najbardziej zasluguja...
Dziekuje ness raz jeszcze, a wam moi drodzy zycze powodzenia w oczekiwanu na invite do bety
Pozdro
Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy
ASUS G74SX RoG
That's all folks!
Spoko. Mamy jeszcze timer ;)
dokładnie, timer nas nie zawiedzie, cyka sekunda po sekundzie, ąz w końcu docyka i do nas (;
Kropek - Duelist (default) - 4 lvl
No niestety poki co nie wejde w posiadanie nastepnych kluczykow, skonczylem wyscig jako 4ty duelist, a nagrody byly tylko za top3.

"
ness wrote:
No niestety poki co nie wejde w posiadanie nastepnych kluczykow, skonczylem wyscig jako 4ty duelist, a nagrody byly tylko za top3.

co i tak nie zmienia faktu... Pogratulować :) Wszystko w swoim czasie :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Czy osoba zaproszona do bety ma prawo zaprosić kolejną osobę ;P ? ( sorry jeżeli takie pytanie już padło )

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info