Polish Community

Czy któryś z naszych braci dostał dzisiaj zaproszenie albo klucz ? :)
"
suppagame wrote:
W sumie niegłupi pomysł, jednak na taką opinie trzeba sobie zapracować. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.
Chyba że będzie: jeden za wszystkich - wszyscy za siebie.

Co wcześniejszych postów to ja nie widzę nic złego w dodawaniu do nicka suffixu PL. Chociaż sam nigdy nie łączyłem nicka z PL.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
szczerze mnie nie wzrusza czy mam PL czy nie.. to nie literki PL swiadcza o nas..a my sami jak sie zachowujemy , jak traktujemy innych, czy umiemy pokazac klase i nie reagowac na zaczepki...nie sztuka odpyskowac czy zwyzywac cala reszte albo sypnac bluzgami..sztuka byc normalnym graczem ktory tym ze gra z glowa i rozumem pokazuje ze jest cos wart..a nie wiazanka buraczano ziemniaczono bog wie jaka..W porzedniej grze widzialem mase PLkow.. jak mowie na tych z suffixem PL ale bylo mi wstyd i poprostu zal...bo non stop bluzgi i zachowania takie ze poprostu brak slow ..ku..uje i cala reszta za to tylko ze 2 kolesi potrafilo zamulic zaspamowac xazat uniemozliwiajac gre calej reszcie a na uwagi lecialy wiazki po polsku angielsku niemiecku..po kazdym obojetnie byl wart czy byl noobem ..lub jak to mowilismy randomem(cos podobne do casuala ..osoba bez gildii cos w tym klimacie)
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????
-Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!!

Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy..
jakims cudem poszly 2 posty ten do usuniecia :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore on Sep 4, 2011, 2:54:53 PM
swoja droga po cholere ktos w ogole wymyslil termin 'casual', jakas chora nagonka, dla mnei raczej patologiczne jest sleczenie przed monitorem po 18h/dobe albo i wiecej niz wejscie do gry przy weekendzie albo wieczorkiem po robocie,

sam gram jak mam czas i to ze nie przesiedze w grze 24/7 wcale mi nie zmarnuje abonamentu ( jesli platne mmo) albo jesli bede do tylu z innymi o iles tam leveli wcale sie nei czuje oprzez to gorszy, akurat preferuje sandboxowe mmo to co postac potrafi wcale nie zalezy od czasu spedzonego w grze , a polityka raidu/cta piatek swiatek to juz zdrowe przegiecie , z reszta wystarczy pobyc w polskiej gildi/korpie/lidze i tyle samo spedzic czasu w anglojezycznej dwie rozne kultury bycia,
i tu gracze i tam gracze ale roznica w mentalnosci masakryczna,
nie mowie ze polskich gildi sensownych nie ma , sa, od 2001 od kiedy gram w mmo spotkalem 2 :) i do tej pory z tymi ludzmi mam kontakt , mam nadzieje ze PoE bedzie kolejnym miejscem :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Fakt, czasami aż wstyd przyznać się w grze do tego z jakiej narodowości jesteśmy. Niestety wszędzie znajdą się osoby, które przynoszą wstyd. Jak wiecie, jest to nieuniknione, niestety. Co zrobić? Wyeksmitować i zbanować. Mnie osobiście taki suffix PL denerwuje, bo po co obnosić się z tym, że jesteśmy właśnie z Polski? Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe.
"
Słownik języka polskiego: "dominować - 1. przeważać, panować nad czymś, nad kimś"

A Ty chyba masz problemy ze swoim ego. Jeśli chcesz być uważany za osobę dobrą to nie musisz nad niczym panować kolego. A ta gra ze względu na brak otwartego świata pewnie nie da Ci żadnego poczucia która nacja jest dominująca. Chyba, że zamierzasz grać w jednej z lig typu: Cut-throat.

Nie po prostu fajnie moim zdaniem było by być znanym i szanowanym przez innych graczy nie tylko z Polski. W końcu tu chodzi o czerpanie przyjemności z gry. Bo nie mam ochoty znowu użerać się z ludźmi i wyszukiwać kto ma rację. Oczywiście jakieś wojny klanowe itp, itd na pierwszym miejscu, ale typu walki grupowe, a nie słuchanie ludzi czyja mama jaka jest.
Last edited by avivalpl on Sep 4, 2011, 3:45:01 PM
no ja mam nadzieje ze znajdzie sie troche ludzi,z ktorymi bedzie mozna przyzwoicie pograc i sie zaprzyjaznic!jest to pierwszy krok do zalozenia gildii!
"
Cromka wrote:
Klucz od nessa dostala osoba, ktora na to zaslugiwala :) simoneen powodzenia w grze :)

Dziekuje za slowa uznania drogi Cromku jezeli sobie oczywiscie na nie zasluzylem;) Kiedy ja rowniez dostane mozliwosc invite'a zapewniam Cie, ze bedziesz w scislej czolowce osob ktorej go oddam ;)
A co do samej bety robi naprawde duze wrazenie choc grajac samemu dostrzega sie pewne mankamenty choc znaczna wiekszosc z nich jest ujeta w beta manifesto wiec nie ma co przywiazywac do nich zbyt wielkiej uwagi. Pamietam niektore h'n'sy, ktore jako finalne wersje duzo gorzej sie prezentowaly i nawet po kilku patchach daleko im bylo do doskonalosci!!
C U all in beta ;)
Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy
ASUS G74SX RoG
That's all folks!
Last edited by simoneen on Sep 4, 2011, 4:07:21 PM
Wracajac do tematu PL, wszyscy cudzoziemcy stereotypowo patrzą na ten dopisek PL do nickow odrazu skreslajac gracza i myslac ze jest chamem i jeszcze niewiadomo czym. Dobry przyklad jest w slynnym LoLu gdzie polak polakowi leb urywa na czacie gdy do innych odnosi sie zupelnie inaczej. Tak samo tez reaguja cudzoziemcy na slowo ku**a, odrazu piszac omg pollacks i takie rozne. Jak dla mnie przeginka ale sami sobie robimy taką opinię. Te community wyglada zupelnie inaczej niz te ktore mozemy spotkac zazwyczaj wiec mam spore nadzieje (wyjatkiem jest jeden gostek ktory narzekal przez tydzien ze nie ma keya az wkoncu go dostal i sluch po nim zaginal - moge dac sobie reke uciac ze nic nie zreportowal do fixow bety...)

Simoneen miłej gry ;) szczesciarzu :P

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info