Polish Community

parę postów wyżej... keye są wysyłane falami, więc nie jest tak że dostajesz key dla kolegi jak tylko zostaniesz beta testerem...

Prawo ma, jednak nie zawsze ma środki na to (keya)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Ja tam czekam na open betę. Jak zawsze mam szczęście do beta testów gier i kluczy to tak teraz jest całkowicie inaczej.
Klucz od nessa dostala osoba, ktora na to zaslugiwala :) simoneen powodzenia w grze :)
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
No chociaż jednemu się poszczęściło :) Gratulację i powodzenia w grze! Podbij nam PoE. Trza mieć silnych polaków, to chodzi o naszą przyszłość! Musimy zdominować tę grę :P
Po co dominować? Nie rozumiem takiego gadania. Jeśli naprawdę komuś na tym zależy, to będzie można założyć polską ligę i już.
"
avivalpl wrote:
No chociaż jednemu się poszczęściło :) Gratulację i powodzenia w grze! Podbij nam PoE. Trza mieć silnych polaków, to chodzi o naszą przyszłość! Musimy zdominować tę grę :P

"
Pretor3 wrote:
Po co dominować? Nie rozumiem takiego gadania. Jeśli naprawdę komuś na tym zależy, to będzie można założyć polską ligę i już.

chyba taki kompleks egzystencji pod zaborami
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore on Sep 4, 2011, 6:34:24 AM
jesli ktos ma wolny klucz to chetnie przyjme...
chyba taki kompleks egzystencji pod zaborami[/quote]

:)
"
Pretor3 wrote:

Hmm? A ty wgl rozumiesz co ja napisałem?
Chodziło mi o to, że fajnie by było gdyby Polacy byli rozpoznawani w tej grze jako osoby te " dobre, " a nie broń boże jakieś dzieci neo, albo " nooby za dychę ". Po prostu dobrze by było mieć w szeregach ogarniętych ludzi.
Teraz ja nie rozumiem twojej wypowiedzi, chyba masz problemy ze zrozumieniem czegoś. Polska liga ;o pff
Last edited by avivalpl on Sep 4, 2011, 12:00:50 PM
W sumie niegłupi pomysł, jednak na taką opinie trzeba sobie zapracować. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info