Polish Community
" właśnie się mylisz, i tu ponownie będę miał swoje dziwne zdanie, gdyż zamierzam bronić GGG, grałem w wiele gier z supportem oficjalnym, i widać że nie wiesz jak można mieć w dupie graczy... tutaj GGG jak narazie stara się strasznie... nie pasował system, to zmienili, ludzie narzekali, zmienili... pomimo ogromu prac które mają starają się ile mogą, wybacz żeby mieli każdy post czytać i odpisywać... jak chcecie zmian, to wymyślcie coś lepszego... bo każdy tylko narzeka a nikt nie rzuci pomysłu z rozwiązaniem... BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 3, 2011, 9:41:56 AM
| |
" come again? I cant read this oh no! time to play some POE :)
| |
this is a polish corner, no wonder you dont understand :P
We are talking about the beta key lottery and friend system :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" haha, sorry I had to be a smart ass! I will stop though :). time to play some POE :)
| |
"Mozna by wspomnieć, tylko czy znajda się odpowiednie osoby? "Chyba nic takiego nie wspominał. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
" wybacz ale chyba mnie troche zle zrozumiales - nie mialem na celu atakowac GGG, ze sie nie staraja lub ze maja graczy gdzies. A co do narzekania to sam to robisz i rowniez nic nie wymyslisz nowego, wiec nie pouczaj innych. " a jednak napisal Cromka - Marauder lvl 20 HC League Last edited by Cromka on Sep 3, 2011, 10:09:10 AM
| |
Ano :) Jednak na razie nie ma zapotrzebowania na podforum. Póki co wystarcz ten nasz "kącik".
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Świetnie... zamiast pograć to mam takie coś ..
Wyłączyłem wszystko... opcje wszystkie ustawione na minimum, antyaliasing wyłączony... nawet na najmniejszej rozdzielczości mi nie chce zadziałać.. Cały czas po włączeniu gry mam czarny ekran i nie chce się zmienić, a chodzić w grze mogę (słyszę chodzenie) i używać mikstur. Mam kartę graficzną Ati Radeon x1950 PRO z najnowszymi sterownikami.. nie wiem co jest grane :/ | |
heh ...jak widac otrzymanie klucza nie gwarantuje jeszcze mozliwosci grania
|
|
Polak ma w naturze narzekanie :) ale ja nie widzę u siebie abym narzekał :) Aż tyle :P
BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 3, 2011, 10:51:41 AM
|