Polish Community
może aż tyle nie ślęcze (krótki staż na forum) ale na pewno nie zmarnuje keya, jeśli go dostanę.
i jeśli wydasz go, to napisz proszę, żeby ludzie się nie rozpisywali po fakcie BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 3, 2011, 4:43:13 AM
| |
Jak dam to poinformuje (o fakcie a nie komu :P).
| |
no i o to chodzi... :) a jeszcze czy można prosić o informacje, kiedy (plus, minus) to nastąpi?
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Pewnie dzis wieczorem (przed 21) ale glowy nie dam sobie uciac.
Jak bedzie za malo zainteresowanych (sensownych) to nie bede patryjota i oddam na ogolnym :P | |
to ja się zgłaszam za stu :P hehehehehe :D
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" 1 ;p | |
Też zgłaszam się o kluczyk :P
Codziennie sprawdzam forum już od jakiegoś czasu i maila czy nic nie doszło, ale guzik na razie :P A już kupiłem 30x jednorazowych kaw :D I może byśmy grali z pomocą TS3 (Teamspeak) :P Last edited by Malutor on Sep 3, 2011, 5:15:20 AM
| |
To jest poprostu do dupy gosciu ostatnio logowal sie 12 sierpnia i dostal klucz ja sie loguje codziennie i dupa....
| |
Nie pekaj, ja czekalem prawie rok (na zaproszenie do alphy) :P
| |
Witam
Potrzebuje do tej gry key, jestem sklonny nawet zaplacic jezeli jest ktos zain teresowany sprzedac lub oddac klucz to prosze pm |