Polish Community

a mi się dzisiaj poszczęściło i zostałem wylosowany :D
no to grats:)
mie sie jeszcze nie poszczescilo:(
eh, fuksiarzu, niektórzy mają szczęście

tak czy inaczej - gratulacje (:
Kropek - Duelist (default) - 4 lvl
Czekasz od lutego - należało Ci się :)

Swoją drogą właśnie oglądałem jakiegoś live streama na yt i gość przegapił questa, a ktoś z chatu mu podpowiedział.

Jak to potem stwiedził: głupio, że ktoś więcej widzi tylko patrząc gdy to on gra :D

Ale coś w tym jest, że jak ktoś się interesuje, to szuka każdej informacji - stara się dowiedzieć czego się da by umilić czekanie. Jeśli ktoś miał szczęście to zagra, może nie zagra, zrobi to, może tamto i nie przejmuje się.

Stara prawda: łatwo przyszło - nie wysilasz się.
Inna sprawa, że to czekanie w końcu mnie zabije, oglądanie filmików jest miłe, ale mało interaktywne. (;
To zły okres - dużo informacji o absolutnie niesamowitych grach, ale wszystkie są "on the way" - no i czekamy, czekamy, czekamy. (;
a może któryś z was ma na zbyciu klucz? :) albo friend invite, bardzo chętnie skorzystam :)
Proponuję Deus Ex'a. Już wyszedł i jest niesamowity.
no wiem, planuję pograć w deus ex w przyszlości, na tą jednak chwilę rozpaczliwie potrzebuję czegoś diablopodobnego (;
Jeśli ktos jest chetny na podesłanie friend invita, bylbym bardzo wdzieczny :) ..
A kto by nie byl... Watpie zeby beta testerzy rozdawali keye na forach jak tutaj, dadza je osobom ktore znaja naprawde z ktorymi chcieliby pograc... Zlikwidowanie vet timera oznacza jeszcze mniejsze szanse dla szarakow takich jak ja, ale coz zycie ....

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info