Polish Community

Właśnie dostałem kluczyk od hojnego darklorda na naszym polskim forum :)

Dziękuje, Thank you, Arigato, Spasiba :D
skille sa z questow ale nikt tutaj nie ma podejscia - dla kazdego to samo i tak samo fajnie.

Skill to tylko narzedzie, standarowo w wiekszosci tego typu gier dostajesz skille w ramach nagrody za nowy poziom.
W PoE dostajesz w ten sposob tylko zdolnosci pasywne.
Aktywne (skill gems) i wspomagacze do nich (support) dostajesz w ramach nagrod/znajdujesz na stworkach czy skrzynkach.

Bardzo duzo zalezy od itemow a te sa generowane losowo. Masz pecha i nie znajdziesz/nie zrobisz sobie odpowiednio dobrego np. miecza czy luku to jestes w dupie i musisz pogrindowac w nadzieji ze jakis znajdziesz albo znajdziesz przedmioty sluzace do ich tworzenia (orby po angielsku).

Tak to wyglada i pracujemy nad tym zeby wygladalo to lepiej.
Generalnie dostep to skilli (skills gems) to nie jest zaden bonus to jest podstawa i tutaj musi byc rowny dostep.
Bonusem jest to co znajdziesz czyli przedmioty a w tym nikt nikogo nie rozpieszcza.
"

Gratulacje, patrząc na jedną sobie:)
Last edited by OminancE on Sep 3, 2011, 6:41:40 AM
dobrze przynajmniej ze cos sie zaczeło dziac z tymi kuczami... a nie 10kuczy dziennie rozdawali :)) moze sie doczekam w tym roku ?
Przeczytajcie sobie - macie tu wiele odpowiedzi.
http://pathofexilegame.pl/beta-manifest

"
Malutor wrote:

Miałeś fuksa :D

"
a nie 10kuczy dziennie rozdawali :)) moze sie doczekam w tym roku ?

Dziennie rozdawali 100
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Sep 3, 2011, 6:52:49 AM
"
ness wrote:
Dobra ludziki
Kto sleczy dlugo na forum a nie jest jeszcze w becie?
Mam klucz sztuk 1 do oddania.

PS: Rezerwuje sobie ostateczny wybor, aktywnosc tez bedzie brana pod uwage :P

Zarejestrowany jesetm od stycznia ale wlasciwie slecze od roku wiec poniekad stazowo jestem weteranem ;) Gorzej z aktywnoscia, ale uwierzcie kiedy osiagniecie granice 30+ troszke inne priorytety sie pojawiaja, ale to nie powod zeby ostatecznie skreslac 'staruchow' ;)
Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy
ASUS G74SX RoG
That's all folks!
Last edited by simoneen on Sep 3, 2011, 6:54:38 AM
Help! Także szukam jakiejś miłej osoby która ma możliwość wysłania zaproszenia do cbt ^^. ( xkrejzi@gmail.com ) Thank y ;]
"
ness wrote:
skille sa z questow ale nikt tutaj nie ma podejscia - dla kazdego to samo i tak samo fajnie.

Skill to tylko narzedzie, standarowo w wiekszosci tego typu gier dostajesz skille w ramach nagrody za nowy poziom.
W PoE dostajesz w ten sposob tylko zdolnosci pasywne.
Aktywne (skill gems) i wspomagacze do nich (support) dostajesz w ramach nagrod/znajdujesz na stworkach czy skrzynkach.

Bardzo duzo zalezy od itemow a te sa generowane losowo. Masz pecha i nie znajdziesz/nie zrobisz sobie odpowiednio dobrego np. miecza czy luku to jestes w dupie i musisz pogrindowac w nadzieji ze jakis znajdziesz albo znajdziesz przedmioty sluzace do ich tworzenia (orby po angielsku).

Tak to wyglada i pracujemy nad tym zeby wygladalo to lepiej.
Generalnie dostep to skilli (skills gems) to nie jest zaden bonus to jest podstawa i tutaj musi byc rowny dostep.
Bonusem jest to co znajdziesz czyli przedmioty a w tym nikt nikogo nie rozpieszcza.

ja nie mówię że ma nie być w ogóle skilli, ale powinniście zrobić podział na skill classic i elite (czy coś w tym stylu, nie mówie tu o town portal itp) Nie grałem niestey i nie wiem ile jest już zaimportowane skilli i czy będzie ich więcej, ale na chwile obecną z tego co niestety tylko z YT widzę, ludzie maja po pięć tych samych skilli w depo... a to nie jest dobrze, nie mówie tu o opcji "pół roku dla skilla" ale powinny być unikalne skille, do których będziemy dążyć, zawsze to uatrakcyjnienie END GAME, elitarne, czy legendarne skill, które wyglądają pięknie, i są mocniejsze niż zwykłe... może rozdzielić to na skille podstawowe, rare, i np legendary, gdzie te pierwsze są za questy, dla przeciętnego kowalskiego, te drugie np z mobów, a trzecie tylko Bossowie.Trzeba pomyśleć żeby się ludzie nie nudzili na END GAME

Co do itemów, nie wiem na ilę to się sprawdzi, ale jeśli masz skill 99lvl (bo chyba taki max jest) to nawet jak go włożysz w bron z 1-5dmg to będziesz robił Dps... chyba że jest coś o czym nie wiem...

Zgodzę się z tym że support gemy to miła i fajna opcja, ale hm...na dłuższą metę również wydaje się zbyt powszechna, każdy może je mieć, powstaną od razu "najlepsze połączenia" dla danego skill, i wszyscy będą używali tego samego zestawu supportów (jeśli rozumiesz o co chodzi)

A mi się marzy (dobrze że to nie jest karalne, bo bym dostał od ręki krzesło)że po graniu, powiedzmy rok, jakimś magicznym fartem otrzymam skill,który przeciętny kowalski który gra pół godziny nie otrzyma...i takim skillem będę mógł szerzyć spustoszeni i chaos bardziej efektywniej i przyjemniej dla oka :) niż ten Kowalski
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 3, 2011, 7:14:48 AM
"
Malutor wrote:

to nie badz zyla podaj dalej :D
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
athcore wrote:
"
Malutor wrote:

to nie badz zyla podaj dalej :D

Musi czekać na swoją kolej otrzymania zapasowego (czytaj wcześniej...) nie jest tak że każdy beta ma klucz, wysyłają je falami, i możesz być beta, a nie mieć klucza...więc cierpliwości, nie na hop-siup wszystko
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info