Polish Community
Mam dla was coś bardziej diablopodobnego niż Deus Ex kalandah ;)
Do tego jest darmowe! http://www.realmofthemadgod.com/ Serio, ta gra mi się bardzo podoba :D Last edited by Pretor3 on Sep 2, 2011, 3:12:05 PM
| |
Ale co to za friend invite? Żadnej takiej opcji nie zauważyłem.
| |
hm... wydaje mi się że chodzi tutaj o kwestie "daj key" jak dostaniesz... a ja ci dam, jeśli ja dostane (chyba o to chodzi, że dwóch forumowiczów bez Beta, się "ubezpiecza") ale tylko chyba...
BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 2, 2011, 3:58:31 PM
| |
suppagame - rozdają klucze do bety niektórym beta testerom. Oczywiście nie wszystkim na raz. Pewnie za jakiś czas dostaniesz i będziesz mógł kogoś zaprosić.
| |
Najwaniejsze jest panowie to ze tak predzej czy pozniej jak jeden, wszyscy z tego formum sie dostaniemy...tylko to czekanie...a moze to i lepiej bo bedziemy mieli okazje przetestowac PoE w bardziej zaawansowanej fazie i przyjemnosc z gry bedzie znacznie wieksza...
Pozostaje wiec tylko czekac A co to syfu na formu jak ktos juz wspomnial to czesc obecnych polskich beta testerow ktorzy zechca podzielic sie kluczami napewno odroznia 'ziarna od plew'...;) (bez urazy dla skomplacych o beta keya) Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy ASUS G74SX RoG That's all folks! | |
@simoneen masz racje - lepiej spokojnie czekac na klucz. Wiadomo, ze kazdy chce zagrac w bete bo gdyby bylo inaczej to nie siedzielibysmy na tym forum. Uwazam jednak, ze lepiej byc cierpliwym niz juz na starcie miec przypisana latke "plissera" o key i dziecka ;)
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
| |
"Sami jesteście sobie winni krzycząc na forum o wielkiej niesprawiedliwości i zapraszaniu nieaktywnych graczy. Zaproszeni poprzez firend invite będą aktywni a to czy będą to będą to osoby z tego forum czy też zupełnie obce to już inna sprawa. ----------------------- pathofexile.eu.org diablo1.ovh.org Diablo 1 Mod http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 4:59:41 AM
| |
Ciekaw jestem ile PW o treści "gimme key pls!!!" dostaje każda osoba wygrywająca teraz losowanie.
| |
Dobrze byłoby dostac invite.. jakimś łańcuchem moglibyśmy przekazywać tutaj.
| |
Dobra ludziki
Kto sleczy dlugo na forum a nie jest jeszcze w becie? Mam klucz sztuk 1 do oddania. PS: Rezerwuje sobie ostateczny wybor, aktywnosc tez bedzie brana pod uwage :P |