Polish Community

Owszem, dziwię się ludziom, którzy zakładają tematy twierdząc, że mają raka i został im miesiąc życia, albo podając się za szefa ogromnej chińskiej korporacji.
Bardzo dobrze że dali te keye dla beta testerów, dla przyjaciół, z jednej strony nie będzie płaczu że ktoś dostał keya bez logowania się... ale z drugiej... cóż... mam nadzieje że grają tu normalni ludzie, i nie będzie się trzeba "prośić" czy "błagać", ludzi którzy posiadają key, może coś się ruszy, ale to już będzie wiadome z czasem...

od razu jeśli ktoś ma chęć, bardzo bym chętnie przyjął keya... z góry dziękuję

W razie co proszę o PW
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 2, 2011, 12:18:34 PM
jakbym niechcacy zostal wylosowany to wysle klucz na pm, na pewno nie komus z jednym postem typu plz plx plox gimme a key
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Wiesz, akurat ilość postów nie ma nic do rzeczy. Jeżeli ktoś nie grał w żadną wersję alpha/beta/cokolwiek, to i nie ma o czym pisać. Spekulowanie na podstawie trailerów do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Jasne, że jeżeli ktoś się zarejestrował w sierpniu tylko po to, żeby napisać błagalny post o keya i chce sobie tylko pograć, bo nie zna ani słowa po angielsku, to nie powinien dostać go w ogóle. Niestety automat losujący jest ślepy i nic na to nie poradzimy. Dostanę keya czy nie dostanę - świat się nie zawali. Kiedyś i tak sobie pogram, szkoda tylko, że produkt będzie nieprzetestowany właśnie przez takich jednodniowych "betatesterów".
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken
Marauder - YukenMar
Ranger - YukenRan
Templar - YukenTemp
Będzie przetestowany - nie martw się. Podobno teraz mają tyle roboty, że ledwo dają radę. Inaczej by zwiększyli tempo zaproszeń.
eh, biednemu zawsze wiatr w oczy, weterańskiego klucza nie dostałem, randomowy klucz ciągle nie chce we mnie trafić, lipa /:
Kropek - Duelist (default) - 4 lvl
Hey ludziska to ja zaproponowałem gildię +30
, z tego co czytam pomysł wypalił , pisałem wcześniej , że w grze będę Pralnikusem /proszę nie zakładać takiej postaci :) / , a co do keya to ... za tydzień wyjeżdżam na wakacje i za późno na testowanie , będę smędził w październiku o inwajta , a jakby co to Polska Białoczerwoni !!!
Last edited by pralnik on Sep 2, 2011, 8:22:16 AM
BETA INVITE KEY BLZ

Ilu z was mialo szanse zostac wylosowanym/dostac key? Ja czekam od ponad tygodnia, dzien w dzien wiele razy sprawdzam ten timer i nic :\ Jezeli jakis polak dostanie keya, powinien oddac rodakowi, tak mi sie przynajmniej wydaje. A jezeli ktorys z was mial szanse dostac bete: Co o niej myslicie?
Women are good for three things... Cleaning, cooking, and Betas.
Jak ktoś ma beta membera to bym prosił o wysłanie zaproszenia tym nowym sposobem na

malutor@o2.pl

Z góry dziękuje :)
"
Yuken wrote:
Wiesz, akurat ilość postów nie ma nic do rzeczy. Jeżeli ktoś nie grał w żadną wersję alpha/beta/cokolwiek, to i nie ma o czym pisać. Spekulowanie na podstawie trailerów do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Jasne, że jeżeli ktoś się zarejestrował w sierpniu tylko po to, żeby napisać błagalny post o keya i chce sobie tylko pograć, bo nie zna ani słowa po angielsku, to nie powinien dostać go w ogóle. Niestety automat losujący jest ślepy i nic na to nie poradzimy. Dostanę keya czy nie dostanę - świat się nie zawali. Kiedyś i tak sobie pogram, szkoda tylko, że produkt będzie nieprzetestowany właśnie przez takich jednodniowych "betatesterów".

Tak... z tego co wnioskuje... to powinno się dawać key ludziom którzy mają pojęcie o tym co robią... a 3/4 (nie obrażając nikogo... forum/graczy) nie wie nawet ze passiv skille dodaja do statów... wywnioskować można to nawet oglądając na YT, a nie bardzo ktokolwiek to zauważył grając... więc nie ważne ile robiłeś beta/alpha/czy innych testów... jeśli nie masz pojęcia

GDLK... czekasz Tydzień... Ludzie po rok czekają i nic...
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 2, 2011, 9:11:14 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info