Polish Community

w sumie to tez czekam na Torchlight 2!
no a pozniej to moze uda sie dostac na bete D3:)
Panowie, dzięki dogrywce w konkursie na diablo3.net.pl udało mi się wygrać kluczyk!

Chyba zacznę Marauderem ale zastanawiam się, czy nie zrobić go jakoś niekonwencjonalnie. W końcu to betatesty... Jakieś propozycje?
ingame: FeelLuckyPunk standard
no to gratulacje:)
ciezko powiedziec,nie wiem jakie skille wystepuja w grze!moze zrob z niego maga!
zycze powodzenia:)
"
Ugm wrote:
Panowie, dzięki dogrywce w konkursie na diablo3.net.pl udało mi się wygrać kluczyk!

Chyba zacznę Marauderem ale zastanawiam się, czy nie zrobić go jakoś niekonwencjonalnie. W końcu to betatesty... Jakieś propozycje?

To od razu wpisz się na liście beta testerów na naszym rodzimym fansite :) http://pathofexile.eu.org/ Na forum znajdziesz temat dotyczący lity beta testerów. Pozostali, którzy się jeszcze nie wpisali, również zachęcam do zapisania się :) przynajmniej będziemy wiedzieć ilu nas mniej więcej jest :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 5:00:08 AM
Ugm, no to zapraszam do gry! Może jutro coś razem pykniemy? :)
Głupio, że nie ma opcji pobrania klienta normalnie, tylko przez windowsowy instalator. Przez to nie mogłem ściągnąć gry w pracy na megaszybkim łączu, bo pracuję na Macu (bez bootcampa itp.).

W każdym razie wracając zaopatrzyłem się w kilka piwek, które akurat mają czas porządnie się schłodzić kiedy gra się ściąga ;)
No i mogłem poczytać forum bety - strasznie dużo info!

@suppagame:

Myślę że za jakąś godzinkę wpadam do gry i tak w miarę codziennie wieczorami będzie można mnie spotkać.
Jest jakaś lista przyjaciół czy coś w tym stylu? Trzeba będzie się jakoś umawiać, chętnie pogram w teamie.
Jest, ale nie funkcjonuje i ma być dodana z nadchodzącymi patchami. Dobijaj jutro szybciutko 20lvl i gramy ;)
A jaka liga? Ja gram na hardkorowej.
Jo lo que quiero es una Key para jugar a la Beta
in the War of Exiliet.... I'M a hero...
Witam Polacy!
Dziś znieśli veteran invite i został tylko friend invite i mam prośba czy jakiś beta tester mógłby mnie zaprosić jako friend bym był wdzięczny,bo naprawdę mi zależy,emaila podam na PM.
Pozdrawiam.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info