Polish Community
Taa tym bardziej znając zachowania naszej braci w grach MMO to czasem aż wstyd się przyznać z którego kraju się pochodzi..
| |
no to prawda... ale znajdzie sie tez duza grupa osob ktorzy beda chetni do pomocy :) no ale beda tez i Ci inni...
| |
Szczególnie, że gra ma być darmowa. Więc przyjdzie każdy kto będzie potrafił się zarejestrować i zainstalować ją.. :D
| |
Wy tu gadu gadu, a gra czeka :P Nie wiem, zakładać multikonta, cokolwiek :P Byle się dostać ^.^ Gra świetna, jestem już na drugim akcie, 18 lvl :)
| |
Daj spokój, nie będę żebrał o klucz, zakładał stu kont na adresy znajomych, losowanie to losowanie, przecież i tak wszyscy chętni w końcu zagrają w PoE. A żeby tak się rzucać na pogranie w niedopracowaną jeszcze grę?
No ale rozumiem Twój entuzjazm ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
ciekawe ile bugow udalo sie juz wylapac betatesterom do tej pory , albo jak ze stabilnoscia PoE, wyciekami pamieci itd
======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
Mysle ze osoby ktore nadal czekaja i ktore moze sie nie dostana to potem beda miec wiekszy zapal do gry niz osoby ktore teraz graja :)
| |
Potem to kupię D3. Ze złości ;P
| |
Na razie znalazłem jedną rzecz, która może być bugiem. Nie jestem pewien, ale chyba tak nie powinno być. Mianowicie gdy mam już puste flakoniki po miksturach i mało życia, otwieram portal do miasta i, gdy pojawiam się w mieście automatycznie i flakoniki i życie wypełniają się do pełna. Jeżeli jest zrobione to specjalnie to nie podoba mi się to.
| |
Zapewne w mieście masz mieć odnowione życie i flaszki ;P Raczej tak zaplanowali - trudno by było to przeoczyć.
|