Polish Community

No tak, ale nie powinni w takim razie takiego czegoś stosować. Niezmiernie ułatwia grę.
W takim Titan Quest nigdzie nie ma darmowego leczenia. No, chyba że trafisz na odpowiednią kapliczkę.
ingame: FeelLuckyPunk standard
to moze byc rozwiniecie rozwiazania z diablo 2 ,pamietacie ze tam ja sie wracalo do miasta po zaczepieniu odpowiedniej osoby przywracalo zycie i mane na full..
fakt z przywracaniem flaonikow przesadzili to troszke inaczej mogli rozwiazac
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????
-Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!!

Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy..
bardziej mnie ciekawi to zaklecie?? klonujace przedmioty,jego ograniczenia,mozliwosci..czy dokladnie klonuje przedmiot czy np o poziom nizej..np
niewiem piersicien z3 statami klonuje jako pierscien z 2 (wybranymi z tych trzech)przypisany do gracza.
czy jest ogranicznik czasowy istnienia klona;) itp sprawy
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????

Tam chyba było napisane, że tylko normalne przedmioty. Czyli bez magicznych właściwości.

A z tym leczeniem domyślam się, że masz na myśli walka - tp do miasta - walka - tp do miasta...

W tej grze między innymi te scrolle mają być walutą, więc domyślam się, że robić tego nie będziemy często ;)
wszystko wyjdzie w praniu!
co jeszcze mozna klonowac?
najlepiej by bylo,zeby bylo mozna klonowac beta key'e
A jednak jak patrzę na to "lustro", to jest napisane "equipable, non-unique" :)
czyli nie ma wyraznie powiedziane ze nie magiczne , tylko ze unikalnych nie mozna kopiowac. coz trzeba to sprawdzic ..w praniu;) jak dostaniemy keya... co bedzie najpewniej na gwiazdke lub cos kolo tego
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????

Do tego czasu kupię torchlighta 2 i będę tłukł w tamto.. a potem Diablo 3 :D
Jeśli nie dostanę teraz klucza do PoE, to nie będę grał ;)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info