Polish Community
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2390/page/2#p44705 z tego wynika że tak
| |
Oddam PoE za Dota 2 albo Cs 1.6
| |
:/
Last edited by wuzel on Apr 4, 2012, 3:54:35 PM
| |
" " " Czyli teoretyczny zakup klucza totalnie mija się z celem. z tego co wyczytałem, klucz ma kosztować minimum 10 dolców w przeliczeniu na złotówki równa się ok 32 zł. to strasznie drogo za kilkadziesiąt godzin gry,które po prostu zostaną zresetowane:) chyba, że wraz zakupem klucza dostaniemy jakieś bonusy,które będą przydatne w momencie wypuszczenia pełnej wersji gry,ewentualnie open bety( o ile po open becie, tez nie nastąpi restart:)) | |
Podobno mają być jakieś bonusy ale dostępne dla tych, którzy zdecydują się zasilić twórców większą kwotą niż 10$ (choć może i entry level donation dostanie coś smakowitego) wszystkiego powinniśmy się dowiedzieć za kilkanaście godzin. A wiadomo kiedy będzie open beta, nie mówiąc o finalnej wersji? Z przyjemnością dorzucę swoje parę groszy do kiesy twórców i chyba jest takich osób 'kilka' po otwartym łikendzie :) Dzięki, prawdopodobnie całkiem pokaźnemu, zastrzykowi gotówki twórcy będą mieli jeszcze większe pole manewru
| |
" No i wbiłem, podyskutowaliśmy, porozmawialiśmy i pewnie będziem razem łupać wspólnie :) Dzięki :) | |
" zawsze jak jestem w pracy omija mnie to co najlepsze :/ gz Katharn The wait is over.
|
|
coś w tym jest.
Mam głupie wrażenie, że sie nie doczekam na żaden beta key, nawet ten z maszyny losującej. Udostępni ktoś swoje konto (nieużywane) do prób ? Zależy mi na przetestowaniu duelista (; 'If so powerful you are, why leave?'
| |
Ło żesz, to pojechali z tymi "mikro" transakcjami... 40 zł, 60 zł, 100 zł... I to żeby jeszcze coś konkretnego za taką cenę było, a tu w sumie nic, klucz do bety. No i te śmieszne pieniążki. Zawiodłem się, liczyłem na większy szacunek do fanów, szczególnie takich "niedoszłych", co grali tylko w free weekend i czekają niecierpliwie na klucz.
| |
" Ceny są przystosowane do graczy ze Stanów i Europy Zachodniej - dla nich te 10$ to niewiele. Cierpliwie czekam, aż zostanę wylosowany - może dzięki uruchomieniu możliwości zakupu klucza kolejka oczekujących trochę się rozładuje. |