Polish Community

W cuda wierzysz?:D Znając to głupie losowanie to i tak będzie wybierało ludzi, którzy tylko zrobili tutaj konto i nie maja zamiaru nawet w POE grać. A my sobie jeszcze poczekamy...
"
KapaX wrote:
W cuda wierzysz?:D Znając to głupie losowanie to i tak będzie wybierało ludzi, którzy tylko zrobili tutaj konto i nie maja zamiaru nawet w POE grać. A my sobie jeszcze poczekamy...

W zasadzie masz rację - ta maszynka do losowania jest "cudowna". Pewnie wylosuję klucz dzień przed otwartą betą :)
Gdy widzę, że klucze dostają ludzie, którym nawet nie chciało się grać podczas stress weekendu... grrrrr
"
Ceny są przystosowane do graczy ze Stanów i Europy Zachodniej - dla nich te 10$ to niewiele.

Tam tyle zarobisz w 1h, w PL 2-3 ;) Ale bez przesady 1k$ to do nikogo raczej mało nie jest. Szczerz mówiąc lepiej już chyba wpakować te 200PLN w D3 i mieć spokój :) Imho POE będzie coś ala Drakensang Online....
IGN:
-old_coyote
-kukulkan_
za 200 zeta to nawet pudełko na pamiątke dostaniesz itd. A przy cyfrowej wersji niczego nie masz oprócz świadomości, że możesz grać. Trzeba poczekać albo na d3 albo przedsprzedaż GW2.
no tak 1k$ to sporo ale za to ta osoba może zaprojektować swój unikat/ty i oni je dla niej zrobią
Jak zobaczyłem te ceny to odechciało mi sie prowadzić portalu o PoE. $1000 za PoE, koszulkowe, muzykę i kilka dodatków? Za tą cenę to kupisz jakieś 15 preorderów Diablo 3.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Witam zapraszam do wspólnej gry mój nick to dulafka zapraszajcie ;p
;]
Słowo klucz w tej sytuacji to "Support" - jeżeli chcesz wspierać twórców gry finansowo wpłacasz pieniądze, a przy okazji dostajesz klucz do bety.
Jeżeli więc jesteś bogatym kolesiem i masz wolne 1000$ to wspierasz projekt, który ci się podoba. W zamian projektujesz unikatowy różowy topór, który nazywasz "Zemstą Zdziśka".
Mogli jednak to sobie darować, bo poszła w świat informacja: "za klucz do Bety kolesie chcą 1000$".
Moim zdaniem ta cała akcja to dla twórców gry strzał w stopę - przynajmniej jeśli chodzi o wpływ na postrzeganie tego projektu przez graczy. Już pojawiają się porównania do Drakensang Online, które powoli staje się symbolem chciwości zamaskowanej pod nazwą free-to-play.
Z drugiej strony nie mogli dać możliwości zdobycia klucza za 1$, bo równie dobrze mogliby przejść do fazy Open Beta.

EDIT: Potwierdzeniem moich słów o strzale w "wizerunkową" stopę jest wypowiedź Noktisa - Alpha Member, który założył polską stronę o PoE, więc wspiera ten projekt od jego początków.
Last edited by gimlix on Apr 5, 2012, 5:06:32 AM
Mikro płatności $1000 ? hahahahahahhahah nie no musiałem, no to mi się nie smak na ustach pojawił jak to zobaczyłem, to panowie z GGG chcą ładnie zarobić, ale cóż żadna gra nie będzie w 100% darmowa ;)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Apr 5, 2012, 7:20:59 AM
"
Mat wrote:
Mikro płatności $1000 ? hahahahahahhahah nie no musiałem, no to mi się nie smak na ustach pojawił jak to zobaczyłem, to panowie z GGG chcą ładnie zarobić, ale cóż żadna gra nie będzie w 100% darmowa ;)

Przecież to oczywiste, że gry tworzą się same bez jakiegokolwiek nakładu finansowego. ;)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info