Polish Community
ja tez gram aktywnie..
| |
Widzę wielu chętnych na kluczyk - to i ja poproszę ;)
Czekam już ponad pół roku miło by było gdyby ktoś sypną zaproszeniem ;) Pozdrawiam. | |
" Oto oficjalna informacja dotycząca mikrotransakcji: Path of Exile jest w 100% darmową grą dla każdego i na zawsze. Oczywiście na oficjalnej stronie będzie można zakupić wile dodatków i estetycznych ulepszeń, ale są to udogodnienia zupełnie opcjonalne, tak że gracze mogą grać bez wydania ani jednego grosza. (...) Dodatki, które są do nabycia, nie przekazują żadnych korzyści do rozgrywki, ale mogą ci pomóc stworzyć unikalny wygląd postaci oraz jej stylu walki. Nic nie wspomnieli o item shopie. W sumie item shop byłby zaprzeczeniem tego co jest napisane powyżej, bo by miał wpływ na rozgrywkę. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
" Dobrze gada xD ja też tylko czekam na D3, 15maja wszystko inne już nie będzie mnie obchodzić ;) |
|
" Ok - jakiś jednak shop będzie prawda? Nie mówię przecież, że będą tam jakieś mega, super, hiper itemy, które sprawią, że będziesz niepokonany. Autorzy piszą w tym co zacytowałeś o dodatkach. Mogą to być jakieś modyfikacje czysto estetyczne, ale aż się prosi by wrzucić tam scroll of wisdom na przykład. Nie mówię, że go wrzucą - co w sklepiku będzie, zobaczymy (a w zasadzie zobaczycie - nie mam bety) po premierze lub gdy sklepik pojawi się w ramach beta testów. Cokolwiek się w nim znajdzie - mają autorzy pełne do tego prawo, bo jak pisałem poświęcili temu projektowi czas oraz środki - no a utrzymanie serwerów również kosztuje niemało (wiem o tym co nie co - pracuję w IT). Przyznam ponadto, że PoE ma klimacik zbieżny z moimi wspomnieniami z Diabełka, a z kolei do D3 troszkę z rezerwą podchodziłem i podchodzę. Zamówiłem pre-order, ale boję się, że D3 będzie za bardzo cukierkowe. Tutaj klimat jest mroczny i tak być powinno. Mam tym samym nadzieję, że PoE nie zostanie zepchnięte w niszę przez molocha jakim jest Blizzard i stanie się pełnoprawnym konkurentem D3. Nawet przyznam, że troszkę żałuję tej darmowości PoE. Skutkiem Free-to-Play może być zalew graczy, którzy swym stylem będą wpisywać się w znany obrazek świstaka z transparentem "...daj kartofla..." Osobiście wolę Buy-to-Play albo nawet Pay-to-Play, bo te systemy działają jak sito na różnego rodzaju "dziwne zachowania" grających. No ale to tylko takie moje smęty :) | |
" WoT jest bardzo fajne, ale widzisz, tam do wszystkiego nie dojdziesz bez pieniążków. Masz czołgi premium, amunicję premium i jednorazowe przedmioty do kupienia tylko za złoto. Z tego co rozumiem, PoE ma się tym różnić od gier typu WoT, że gracze płacący nie będą mieli przewagi nad tymi, którzy w grę nie płacą. I chwała twórcom za to. | |
Dobra krótka piłka, gracz zosia sprezentował mi klucz, kto najdłużej czeka, albo kto bardzo chce grać w POE ;) W TAKIM RAZIE JEST POMYSŁ, wbijać do nas na kanał path of exile na TS IP: k-ts.pl hasło na kanał pizdeczka zapraszam najbardziej ogarniętych graczy i oczywiście dorosłych.
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Apr 4, 2012, 12:21:16 PM
|
|
Jak załatwić klucz poza losowaniem? -.-
|
|
niedługo będzie oficjalna opcja zakupu klucza do bety, polecam zerkanie na Twittera PoE
| |
Pytanie do znawców::) czy przypadkiem nie jest tak,że w momencie uruchomienia open bety nastąpi restart postaci?
tz. obecni beta testerzy będą zaczynać swoją przygodę od nowa? |