Polish Community

"
Mat wrote:
Poczekajcie do soboty a wszyscy będziecie mogli pograć, jak chcecie pobrać już grę to piszcie do mnie na PW, pozdrawiam.
Miejmy nadzieję, że serwery wytrzymają :).
Dokładnie, bo jeżeli nie utrzymają...

Jak się sprawuje Dualist? Mam ochotę go wypróbować z racji combosów jakie mógłbym nim wykonywać :P

P.S: Dzięki za ciepłe powitanie! :D

Btw. Jak to jest z tymi kluczami, jeżeli ktoś dostanie aktywację konta, to dostaje kolejny jeden klucz aby komuś przesłać? (było by miło, gdyż mam kumpla, z którym cały czas ciupałem w D2)
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Last edited by miciek on Mar 28, 2012, 1:10:14 PM
"
miciek wrote:
Dokładnie, bo jeżeli nie utrzymają...

Jak się sprawuje Dualist? Mam ochotę go wypróbować z racji combosów jakie mógłbym nim wykonywać :P

P.S: Dzięki za ciepłe powitanie! :D

Btw. Jak to jest z tymi kluczami, jeżeli ktoś dostanie aktywację konta, to dostaje kolejny jeden klucz aby komuś przesłać? (było by miło, gdyż mam kumpla, z którym cały czas ciupałem w D2)

Tak dostaniesz klucz i będziesz mógł przekazać kumplowi ;D
ja dostałem 2 ;)
No to malina :)), a i bardzo dobrze, bo mam jeszcze paru kumpli to się rozwinie ;)
"
miciek wrote:
No to malina :)), a i bardzo dobrze, bo mam jeszcze paru kumpli to się rozwinie ;)

Z góry mówię, może być taka sytuacja, że Friend Key nie zostanie Ci odrazu przyznany. Myślę jednak, że czas oczekiwania nie powinien być dłuższy niż 2 tygodnie.
Nie ma sprawy, jak dostane, to dopiero mu powiem o tej grze :P
http://contest.mmosite.com/index.php/activity/sendkey/path_of_exile_beta_key_giveaway - lapcie klucze póki są :)
13 kluczy zostalo
Mam! Dzięki za info, ale dowiedziałem się od kogoś innego na tym forum o tym ;d
Brać póki są. Jestem tu od wczoraj, a już kluczyk otrzymałem :).

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info