Polish Community

Jeżeli ma ktoś możliwość wysłania klucza do gry to byłbym bardzo wdzięczny.. Staram się o keya od lipca 2011 roku..

"
kobalto wrote:
"
mick8811 wrote:
Ja Ci nie pomogę bo dopiero ściągam grę i nie wiem jak tam jest, zaraz jak dostalem drugi klucz to się nim dziele :)

Zrobię tak samo, bo sam mam kiedyś takowy dostać ;).
Jak wyjdzie pełna wersja to gra automatycznie pobierze brakujące pliki czy będę musiał pobierać klienta od nowa i tworzyć nową postać?

Będzie na pewno do ściągnięcia nowy patch i on zamieni bete w pełną wersję, a co do postaci to zostaną usunięte, albo bedzie nowy ladder ;)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 19, 2012, 2:55:01 PM
Po raz kolejny proszę mam nadzieje, że znajdzie się ktoś z dobrym sercem, pozdrawiam. ;)
Można tu robić jakieś wspólne wypady z kumplami? Zrobiłem już parę questów, ale sam.
W taki sposób klucz zdobyłem i w taki swój oddaje.Pierwszy PM do mnie nagrodzony kluczem.

edit: klucz otrzymał vlad893.
Last edited by Galla1 on Mar 20, 2012, 3:44:54 AM
Galla1 jeteś wielki!!
Dzięki i zabieram się za granie:)
Gratuluję, może kiedyś i ja będę miał szczęście
==========================================
It seems that I never get that beta key...
==========================================
To dziś znalazłem :) http://mmorpg.pl/viewtopic.php?t=40609

Warto spróbować.
@up, niestety patrzac na date nic nie da pisanie tam :/
swoja droga czytajac forum dochodze do wniosku, ze kluce powinni duzo czesciej rozsylac ^^
Sorry for my bad english.
Yeah, sciagam wlasnie gre :D wystarczylo wpisac w google "beta kay path of exile" i zaznaczyc, by pokazywalo wyniki z ostatniej godziny, szybko w ten sposob znajdziecie kogos na jakiejs stronie lub forum, kto odda swoj klucz piuerwszemu co do niego napisze ;)
Sorry for my bad english.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info