Polish Community
Napisałem
PM oczywiście ========================================== It seems that I never get that beta key... ========================================== Last edited by xir on Mar 19, 2012, 6:23:24 AM
| |
Witam, jak się okazało wczoraj dostałem jeszcze jeden klucz, więc klucze prawdopodobnie dostaną 2 osoby (zależy czy pierwszy nie stracił ważności). Oto szczęśliwi zwycięzcy:
1. http://www.pathofexile.com/account/view-profile/Rybha - 24 lutego 2011 14:33 2. http://www.pathofexile.com/account/view-profile/Dyku - 21 września 2011 20:59 |
|
o_O ale, że klucza żadnego nie dostałem.
1. Chłopy, a ile waży instalka tej gry? Nawet jak tylko ściąga instalator to potem ile ssie? Z 2 giga będzie? Ile potem zajmuje na dysku? 2. Jeszcze mnie ciekawi ile w tej grze jest slashingu, w sensie czy lata po mapce cała masa takich wnerwiających, licznych, których ciężko namierzać i ogólnie irytujących stworków, które stanowią zagrożenie tylko w liczbie i padają na 2 hity zwykłe? Czy jest jednak jakaś ciekawsza walka z potworkami, które trzeba dłużej bić, obierać jakieś taktyki bo się pada na parę hitów (prócz bossów of kors)? 3. Ogólnie gra, dostajesz questa i masz napisane, że masz iść na daną mapkę, masz jakiś znacznik gdzie masz iść, czy sam musisz rozkminić a gra ogólnie to wygląda na parciu do przodu przez mapki? Mam porównanie z gier, które przychodzą mi do głowy z np Mythos, tam się brało quest, duło do dungeona, zabijało wszystko, wracało i tak w koło macieju. Rozrywka ciekawa dosłownie na pierwsze 2 dni, nie dziwota, że gierka padła. PS: Dla pr0 forumowiczów, większym spamem na irytujące pytane posty jest odpowiedź: było, poszukaj na forum, aniżeli szybkie udzielenie odpowiedzi celem pozbycia się ciekawskiego i zarazem leniwego, który wolał zapytać aniżeli przewertować 400 stron forum:) | |
" Jak dla mnie jest rzeźnia, choć ilości mobów nie są jakieś masakryczne. Z niektórymi bossami może być ciut ciężko jak się polega na minionsach a nie ma jak przyzwać - zdaje się jeden wymuszony przypadek. Questy jak questy - gdzie nie trzeba latać po mapach żeby odkryć wszystkie? Fabuły głębszej nie ma co się doszukiwać jak narazie. Za to jest sporo możliwości rozwoju postaci, wystarczy pogrzebać po drzewku skilli. Do tego dochodzą kamyki z umiejętnościami i bonusami. Reszta to zbieranie odpowiedniego ekwipunku by wymaksować postać. Gierka jest ogólnie przyjemna, idzie przy niej zmarnować sporo czasu. Jedyne co mi ciut przeszkadza obecnie to kamera zbyt blisko akcji i to że nie wiem ile z moich minionów żyje. Właśnie, co do akcji... wpada moja wataha 5+3+ spam fireballami na prądzie... ciężko się połapać co się dzieje :D Gdy dorzucić do tego parę osób... no, jeszcze nie próbowałem, jakoś nie kusiło. A, instalka gdzieś ponad 3GB była, chociaż rano też pobrał prawie 2GB zdaje się. Ot parę minut trzeba poczekać. | |
A questy są zaznaczone np mamy zabić jakiegoś stwora, dajemy M i widzimy gdzie dokładnie mamy się udać? To samo czy widzimy na mapce zaznaczone gdzie mamy NPC questów czyli chodzimy od znacznika do znacznika czy trzeba do każdego zagadywać itp? Gra jest z otwartym światem? Można z miasta do miasta się przejść czy teleporty z miasta do miasta? To samo questy są głównie w dungeonach? Jeżeli tak czy te dungeony są otwarte dla każdego czyli czy wchodząc do jakiegoś gdzie mam zabić jakiegoś bossa jest szansa kogoś spotkać czy solo ewentualnie moje party that's all? | |
" Qesty są zaznaczone w jakich lokalizacjach są do zrobienia jego części, tylko tyle z określenia miejsca NPC wiadomo. Są stałe elementy świata przy pewnych NPC do ubicia/zagadania, nic więcej, mapka random. Tak więc czasami trzeba przeczochrać całą okolicę, podobnie jest z punktami do TP. Czy się da wrócić z buta do poprzedniego miasta to nie sprawdzałem, jednak wydaje się że nie ma żadnych przeszkód ku temu, w sumie samemu je się likwiduje w Q. Udostępniona część świata nie jest zresztą na tyle ogromna by było po co to robić. Czyli dość standardowo - otwieramy sobie punkt do tele w danej lokalizacji i możemy do niego skoczyć z innego znanego. A innego gracza spotkasz jedynie w mieście i na czacie, bez party jesteś sam. | |
Ten nowy Patch jest po prostu wyjebist...aż się chce grać ;D jeśli ma ktoś kluczyk to poproszę bo kumpel mi spamuje :)
|
|
Podwójnie mi wysłało.
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Mar 19, 2012, 1:31:28 PM
|
|
Jeżeli ma ktoś możliwość wysłania klucza do gry to byłbym bardzo wdzięczny.. Staram się o keya od lipca 2011 roku..
| |
Rodacy ! Jak dobrze was widzieć :D Powiedzcie mi jak mogę zdobyć klucz do bety, założyłem konto i co mam czekać tylko ?
|