Polish Community
ktos moze cche cos kupic?? :D
bronie: Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable tarcze: Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable rekawiczki: Unavailable Unavailable Unavailable pasy: Unavailable Unavailable Unavailable taniutko bardzo zalega mi to w szkrzyni ceny nie rpzekraczaja 1 gcp a za niektore przedmioty tylko 1 alchemy orb @me w grze moj nick to pizdka albo msm w na stroce. mam jeszcze pierscionki w cenie od 1 gcp do 3 gcp a z regoly 2 gcp : Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable Unavailable mam rowniez armory za 1 gcp : Unavailable Unavailable Unavailable i dobule MF czapeczki za 2 regale za sztuke albo 1 gcp + 2 chaosy :Unavailable Unavailable Kupie tez exaltedy i divane orby exalhedy kupie za : 25 chaosow albo 50 alchmy albo 7 gcp albo 50 scouringow albo 10 regali divane kupie za : 10 chaosow albo 20 alchemy albo 3 gcp albo 20 scouringi. mam Tez mega kose na sprzedaż za 1 exalheda: albo 2 x divane: Unavailable i amorek double MF ( tylko fusingowac ) za 1 regala : Unavailable Last edited by demonisko on Mar 21, 2012, 7:40:48 AM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
Kto pierwszy :)
FRVVW-SZJRY-NAZWX-BY83L | |
Byłem, choć nie należę do wspólnoty, jestem wieczny zadowolony, że gived ten okazja. Ja nawet nie znam tego języka, ale aby pokazać szacunek postanowiłem oczerniać.
| |
siema
| |
Mogli by więcej tych kluczy rozdawać naraz.
| |
Ile już czekacie?
| |
Bo ja niezadługo jednak i tak się doczekać nie mogę
| |
Ja już czekam i czekam i nic... ileż można...
Last edited by lysocico4 on Jun 29, 2012, 2:53:52 AM
| |
Ile kosztuje zł?
| |
ja tam i tak czekam na inna premierę,
tu trafiłem przypadkowo i raczej nie wrócę tu po 15 maja... ign: FrostMR
|