Polish Community
Do wygrania kluczyk do bety, a wygra ta osoba która pierwsza napisze post poniżej "chcę kluczyk" i nie ma statusu beta member.
| |
Chcę klawisz
beta key was passed to me by Bigsamson. a true gamer!
|
|
" Ostatnie minuty, aż jeden kandydat. Edita Kluczyk wędruje do ntum, a w sumie do jego lepszej połowy. Osobiście nie wiem czy to dobry pomysł... nie będzie jeszcze miała siły na noc, no ale nie mnie oceniać ;] Last edited by Dinaeel on Mar 19, 2012, 2:03:12 PM
| |
Chce kluczyk
| |
Kobalto jako pierwszy napisal poprawnie "chcę kluczyk" więc przesylam klucz na PM i milej gry :)
| |
" Ahh dziękuję Ci bardzo! :) Pierwszy raz coś wygrałem że tak powiem! Mam do Ciebie drobne pytanie - jest możliwość zmiany języka w becie? (mogę nie zrozumieć jednego słówka z questu i go nie ukończę jeśli będzie po angielsku, choć go całkiem dobrze umiem) | |
" Ciocia Gógla i słownik. W sumie te questy są tak skomplikowane ze ciężko nie zrobić ich wymiatając całą populację mobów w lokalizacji zaznaczonej w questach. | |
" No to spoko, już pobieram i myślę że ogarnę :D | |
Ja Ci nie pomogę bo dopiero ściągam grę i nie wiem jak tam jest, zaraz jak dostalem drugi klucz to się nim dziele :)
| |
" Zrobię tak samo, bo sam mam kiedyś takowy dostać ;). Jak wyjdzie pełna wersja to gra automatycznie pobierze brakujące pliki czy będę musiał pobierać klienta od nowa i tworzyć nową postać? |