Polish Community

Do wygrania kluczyk do bety, a wygra ta osoba która pierwsza napisze post poniżej "chcę kluczyk" i nie ma statusu beta member.
Chcę klawisz
beta key was passed to me by Bigsamson. a true gamer!
"
Dinaeel wrote:
Dobrze szanowni rodacy. Jako iż otrzymałem kluczyk więc i oddać by go się przydało. Otrzyma go osoba która najdłużej tu kwitnie i ma na tyle dużo czasu na młócenie by zwróciło się to w kolejnych friend invite. Swoje kandydatury proszę zgłaszać na PM do godziny 19.oo. Wiem że są tu aktywne osoby z rejestracją 2011, więc tegorocznych proszę o niedobijanie się. Jakby komuś to się nie podobało - mój klucz, moje zasady ;]

Ostatnie minuty, aż jeden kandydat.

Edita

Kluczyk wędruje do ntum, a w sumie do jego lepszej połowy. Osobiście nie wiem czy to dobry pomysł... nie będzie jeszcze miała siły na noc, no ale nie mnie oceniać ;]
Last edited by Dinaeel on Mar 19, 2012, 2:03:12 PM
Chce kluczyk
Kobalto jako pierwszy napisal poprawnie "chcę kluczyk" więc przesylam klucz na PM i milej gry :)
"
mick8811 wrote:
Kobalto jako pierwszy napisal poprawnie "chcę kluczyk" więc przesylam klucz na PM i milej gry :)

Ahh dziękuję Ci bardzo! :) Pierwszy raz coś wygrałem że tak powiem! Mam do Ciebie drobne pytanie - jest możliwość zmiany języka w becie? (mogę nie zrozumieć jednego słówka z questu i go nie ukończę jeśli będzie po angielsku, choć go całkiem dobrze umiem)
"
kobalto wrote:
"
mick8811 wrote:

Ahh dziękuję Ci bardzo! :) Pierwszy raz coś wygrałem że tak powiem! Mam do Ciebie drobne pytanie - jest możliwość zmiany języka w becie? (mogę nie zrozumieć jednego słówka z questu i go nie ukończę jeśli będzie po angielsku, choć go całkiem dobrze umiem)

Ciocia Gógla i słownik. W sumie te questy są tak skomplikowane ze ciężko nie zrobić ich wymiatając całą populację mobów w lokalizacji zaznaczonej w questach.
"
Dinaeel wrote:

Ciocia Gógla i słownik. W sumie te questy są tak skomplikowane ze ciężko nie zrobić ich wymiatając całą populację mobów w lokalizacji zaznaczonej w questach.

No to spoko, już pobieram i myślę że ogarnę :D
Ja Ci nie pomogę bo dopiero ściągam grę i nie wiem jak tam jest, zaraz jak dostalem drugi klucz to się nim dziele :)
"
mick8811 wrote:
Ja Ci nie pomogę bo dopiero ściągam grę i nie wiem jak tam jest, zaraz jak dostalem drugi klucz to się nim dziele :)

Zrobię tak samo, bo sam mam kiedyś takowy dostać ;).
Jak wyjdzie pełna wersja to gra automatycznie pobierze brakujące pliki czy będę musiał pobierać klienta od nowa i tworzyć nową postać?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info