Polish Community
" Dokładnie, system skili itp. jest uproszczony a dlaczego? dlatego, że D3 będzie na konsole i będzie im łatwiej.A co do D3 to nie obchodzi mnie jaki będzie system skili itp. dla mnie ważne jest, że w końcu 15maja będę grać ze znajomymi przez wiele lat i cieszył się grą i fabułą. p.s 1.Jeśli ktoś ma dostęp z was do bety D3 to podajcie maila lub battletag zaproszę i będziemy grać razem nawet w bete bo mam dostęp. 2.Jeśli ma ktoś klucz z was do PoE to przyjmę go z miłą chęcią bo znajomy chciał pograć ze mną. |
|
Przypominam że dziś wieczór oddaje 1 klucz graczowi który czeka najdłużej, chętni pisać na pm.
|
|
Witam. Z chęcią przyjmę beta kluczyk :)
| |
mam chcicę na tą grę... ktoś ma na zbyciu klucz???
| |
Witam.
Czy polska społeczność bety PoE, przesiaduje na jakimś TS'ie? Info poproszę na PM, z miłą chęcią pogram z ziomkami. Pozdrawiam. | |
Dobra chłopy nie będę owijał w bawełnę bom nie murzyn, słodził wam też nie będę bo jestem tak uroczy, że jeszcze zmienicie orientację.
Także no, ten, zagrałbym, ta zagrał, bo co tak siedział będę, to nie ma co siedzieć, grać trzeba, ale w porządne gry a nie jakieś tam mass effecty 3. No więc czekam na keya w PMce, pozdro ziomki | |
Dobrze szanowni rodacy. Jako iż otrzymałem kluczyk więc i oddać by go się przydało. Otrzyma go osoba która najdłużej tu kwitnie i ma na tyle dużo czasu na młócenie by zwróciło się to w kolejnych friend invite. Swoje kandydatury proszę zgłaszać na PM do godziny 19.oo. Wiem że są tu aktywne osoby z rejestracją 2011, więc tegorocznych proszę o niedobijanie się. Jakby komuś to się nie podobało - mój klucz, moje zasady ;]
| |
Witam
Kluczyk wysłałem do ph0enix. Miłej gry :D Vikary
| |
Jak dotad nie mam farta. Próbowalem brac udzial w róznych zgadywankach itd bez powodzenia...
Widocznie swoje trzeba oddstac... Mam pytanie: Chodzi mi o e-mail potwierdzajacy zalozenie konta na stronie Przyszedl od razu czy trwalo to kilka dni ? ==========================================
It seems that I never get that beta key... ========================================== | |
Mam 1 kluczyk pisać PM kto chce nie dam byle komu:)
|
|