Polish Community

"
Mat wrote:
"
pajak99920 wrote:
Powiem tyle.. zanim Diablo 3 wkoncu wyjdzie i będzie wkoncu okazja pograć, to silnik graficzny, i nie tylko będą po prostu przestarzale.. bo ja to szczerze wątpię czy w tym roku diabełek się nam ukarze.. i szczerze nie zdziwię się jak wielu wiernych fanów po prostu grę oleje, bo to co Blizzard wyprawia to już lekkie przegięcie.. PoE wymiata, przypominają mi się czasy pierwszego Diablo, mmm.. a na D3 przestałem już czekać, jak się ukarze to oczywiście kupie i zagram ale nie oczekuje żadnych fajerwerków.. Ciekawi mnie Lineage Eternity.. Hmm co sadzicie o tej grze ? Bo graficznie wyglądać będzie pięknie, oby tylko była rowie grywalna co np, d2 :)

Lineage Eternal nie eternity, no ta gra będzie świetna, już widać po grafice, skilach, interakcja z otoczeniem to wszystko wygląda pięknie zobaczymy jak wyjdzie :)

Dzieki mat za poprawienie ;)
mam keya na zbyciu, udostępnie dla jakiegoś !Polaka!.... ktoś chętny?
Ja jestem chętny na klucz.
Ale do Diablo key czy PoE bo ja to tylko do PoE chętny jestem (Diablo III nie ruszy :( )
Umieszczając wiadomość na forum PoE wnioskuje, że chodzi o PoE.
Witam
wiem że nie na temat ale dla zainteresowanych keye do free Aion
http://www.pcgames.de/Aion-PC-155040/News/Aion-Jetzt-einen-von-1000-Beta-Keys-fuer-die-Closed-Beta-abstauben-865723/
Eh. Ten klucz już do kogoś powędrował, czy nadal czeka na losowanie szczęśliwca?
Ja także jestem chętny na takowy kluczyk.
Ja zamienię klucz do aiona na CBT za beta key do PoE
A i takie pytanie ogólne - czy jest tutaj jakiś licznik osób które już dostały klucz a liczba osób czekających?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info