Polish Community
" Co już się nagrałaś ? | |
Jeszcze nie do konca ale maz jak najbardziej.
| |
OMG pewnie miała 2konta tak jak ja, oddałem jedno.
|
|
Witam w związku z tym że znalazłem w sieci tą grę która zapowiada się naprawdę ciekawie,chciałbym z miejsca powiedzieć że jeżeli ma ktoś wolny klucz to z chęcią go przyjmę :)
Pozdrawiam | |
" Będziesz musiał zapewne długo poczekać.. są tu osoby które na klucz czekają już kilka tygodni jak nie miesięcy.. ale nie lam się może tobie się poszczęści i ktoś ci podaruje klucz bądź sam go wylosujesz ;) losowanie jest co kilka minut hehe.. |
|
Jeśli ktoś miałby jakiś wolny klucz chętnie przyjmę, czekam już od października i nic ;/
| |
Ja czekam już od kwietnia i coś mi się wydaje że ten beta invite timer mnie nie lubi :P
| |
Trudno,poczekam:) ale gra wygląda niesamowicie, poprostu dech w piersi zapiera...te czary, możliwość modyfikacji te hordy pomiotów chaosu które w imię Sigmara jak będe miał klucz będe tłukł ile się da dzień i w nocy....sory rozmarzyłem się:)
| |
W sumie jak tak chwile pomyślałem to jednak nie chcę grać w żadną betę tylko w finalną wersje gry,jednak dopracowana gra to dopracowana gra:) Pozdrawiam i do usłyszonka w połowie roku...? (oby wcześniej)
| |
pierwsza mroczna gra jaka widzialem od wydania D2. nawet D3 zapowiada sie "kolorowo" nie wspominajac juz domu aukcyjnego za prawdziwe pieniadze....pokladam wielkie nadzieje w POE. chlopaki z GG...nie spier.... tego :D
|