Polish Community

"
jolaana wrote:
Konto do oddania - oczywiscie z wejsciem do bety.
Prosze przez PM napisac dlaczego wlasnie ty powinnes je dostac.

O 20h odbedzie sie wreczenie.

Pozdrawiam.

Co już się nagrałaś ?
Jeszcze nie do konca ale maz jak najbardziej.
OMG pewnie miała 2konta tak jak ja, oddałem jedno.
Witam w związku z tym że znalazłem w sieci tą grę która zapowiada się naprawdę ciekawie,chciałbym z miejsca powiedzieć że jeżeli ma ktoś wolny klucz to z chęcią go przyjmę :)

Pozdrawiam
"
Solar wrote:
Witam w związku z tym że znalazłem w sieci tą grę która zapowiada się naprawdę ciekawie,chciałbym z miejsca powiedzieć że jeżeli ma ktoś wolny klucz to z chęcią go przyjmę :)

Pozdrawiam

Będziesz musiał zapewne długo poczekać.. są tu osoby które na klucz czekają już kilka tygodni jak nie miesięcy.. ale nie lam się może tobie się poszczęści i ktoś ci podaruje klucz bądź sam go wylosujesz ;) losowanie jest co kilka minut hehe..
Jeśli ktoś miałby jakiś wolny klucz chętnie przyjmę, czekam już od października i nic ;/
Ja czekam już od kwietnia i coś mi się wydaje że ten beta invite timer mnie nie lubi :P
Trudno,poczekam:) ale gra wygląda niesamowicie, poprostu dech w piersi zapiera...te czary, możliwość modyfikacji te hordy pomiotów chaosu które w imię Sigmara jak będe miał klucz będe tłukł ile się da dzień i w nocy....sory rozmarzyłem się:)
W sumie jak tak chwile pomyślałem to jednak nie chcę grać w żadną betę tylko w finalną wersje gry,jednak dopracowana gra to dopracowana gra:) Pozdrawiam i do usłyszonka w połowie roku...? (oby wcześniej)
pierwsza mroczna gra jaka widzialem od wydania D2. nawet D3 zapowiada sie "kolorowo" nie wspominajac juz domu aukcyjnego za prawdziwe pieniadze....pokladam wielkie nadzieje w POE. chlopaki z GG...nie spier.... tego :D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info