Polish Community
" Ciekawe skąd mają te klucze, ale dobrze że za FREE ;) |
|
Wlasnie widze ze juz 100 Kluczy rozdali.
Na Twitter, Facebook i na ich stronie internetowej: http://gamebanshee.com/news/106571-path-of-exile-beta-keys-are-here.html Poza tym tez tutaj jest konkurs: http://www.gamersbook.com/scene/news/path-of-exile-beta-key-giveaway/ | |
Last edited by klucznikboga on 21 marca 2012 14:01
Last edited by klucznikboga on Mar 21, 2012, 9:01:31 AM
|
|
" LOL? rozdawaj tutaj, jest dużo chętnych ;) |
|
" Najciekawszy gameplay Marudera :) czekam na kolejne filmiki twojej produkcji :D pozdrawiam |
|
Wiecie kiedy Blizzard wypuści Diablo 3 ?
Kiedy Chuck Norris im na to pozwoli :) | |
A tak na poważnie to nie od dziś wiadomo że marketing w Blizzardzie nie od dziś gra pierwsze skrzypce. Na pewno trzeba jeszcze uzbroić się w trochę cierpliwości.
| |
Powiem tyle.. zanim Diablo 3 wkoncu wyjdzie i będzie wkoncu okazja pograć, to silnik graficzny, i nie tylko będą po prostu przestarzale.. bo ja to szczerze wątpię czy w tym roku diabełek się nam ukarze.. i szczerze nie zdziwię się jak wielu wiernych fanów po prostu grę oleje, bo to co Blizzard wyprawia to już lekkie przegięcie.. PoE wymiata, przypominają mi się czasy pierwszego Diablo, mmm.. a na D3 przestałem już czekać, jak się ukarze to oczywiście kupie i zagram ale nie oczekuje żadnych fajerwerków.. Ciekawi mnie Lineage Eternity.. Hmm co sadzicie o tej grze ? Bo graficznie wyglądać będzie pięknie, oby tylko była rowie grywalna co np, d2 :)
Last edited by pajak99920 on Jan 27, 2012, 5:23:01 AM
|
|
Niby Jay Wilson w którymś z wywiadów powiedział, że w tym roku wyjdzie napewno. Pytanie tylko czy to będzie Erly 2012 (jak jest w oficjalnym komunikacie), czy raczej Late 2012 ;) Lineage wygląda ciekawie ale obawiam się, że w kwestii ogólnie pojętej grywalności, balansu, detali, rozwoju postaci, klimatu, mechaniki gry i trybu multi raczej nikt i nic nie będzie w stanie przeskoczyć Diablo 3.
| |
" Lineage Eternal nie eternity, no ta gra będzie świetna, już widać po grafice, skilach, interakcja z otoczeniem to wszystko wygląda pięknie zobaczymy jak wyjdzie :) |
|