Polish Community
mam pytanko... kiedy bedzie open beta?
| |
heh czekam od prawie roku i nie moge klucza dostac :/
| |
" Luty/Marzec zależy jak szybko będą wychodziły patche ;) |
|
no to jeszcze sobie poczekam... bo na klucz raczej sie nie doczekam. jakby ktos mial to prosze o jeden na priva:) Bedziemy grac razem:)
| |
Wszystkim biedakom ktorzy w dalszym ciagu hipnotyzuja ten glupi licznik pod NEWS´ami w nadziei zobaczenia swojego nicka... albo zagladaja co pare minut do skrzynki...
polecam jak najserdeczniej DEMO gry: Kingdoms of Amalur: Reckoning http://reckoning.amalur.com/ ---------- Wczoraj w internecie znalazlam, dzisiaj rano zainstalowalam i gram od tego czasu xD Jestem absolutnie zauroczona - wlasnie chcialam kupic sobie wersje pelna ale niestety ukaze sie dopiero 9. lutego (!) -.- Mimo wszystko, zobaczcie sobie - zapewnia jak najbardziej mila alternatywe do wyczekiwania miesiacami na klucz do bety PoE. Przykre ale prawdziwe... Pozdrawiam! | |
" Calkiem niezle sie zapowiada, niektore skille robia wrazenie ale mysle, ze znaczna czesc oczekujacych tutaj na beta key woli cos bardziej "diablowatego" z klasycznym rzutem izometrycznym na przyklad. Tak jak Kingdoms of Amalur moze "zauroczyc" tak np. RIFT powali Cie z nóg (gralem od open bety) ale to dalej nie klimat naszego ulubionego "Diabelka" ;) | |
Hmm... no niezupelnie sie zgadzam:)
Rift - oczywiscie bardzo sympatyczny (takze gralam), tak samo jak Lotro (gram nadal), jak na poczytku Aion (gralam od chinskiej closed beta do pierszego addon-u) albo Wow przed wejsciem kataklysmu i patch-u 4.3 ;) ale to wszystko MMORPG´s a "Kingdoms of Amalur: Reckoning" to tylko offline RPG. Gra sie samemu :) Co do klimatu - to sie zdziwisz jeszcze^^ Gra ta jest dozwolona od 18-stki, najpozniej po kilku filmikach albo paru walkach rozumie sie dlaczego -> brutalne(!) ----- Ale oczywiscie nikomu nie chce tej gry wmawiac^^ Jak juz napisalam to raczej pomysl na przetrwanie do momentu az wkoncu bedzie nam dane grac. Tak swoja droga - nie ma przypadkiem ktos z was jakiegos jednego malego beta key?^^ Pozdrawiam. | |
moze ktos zechce odsprzedac mi klucz?
| |
" Dzięki za info, póki co używam starego wyglądu dla kanałów. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Przeszedłem demo 2 dni temu od razu jak było do sciągnięcia na Origin, walka jest na wysokim poziomie i wykończenia ;)
Ciekawe jak będzie z fabułą, może zagram w pełną wersje. |
|