Polish Community

D2 wycięło mi dziurę w życiu znowu, przegapiłem widzę kilka patchy do PoE ;)
Drzewko pasywnych się rozrosło strasznie, przedtem miałem problem się połapać i wybrać cokolwiek, teraz to już w ogóle :/ Czy istnieje gdzieś jakaś strategia na wiedźmę i Ranger? Albo czy mogę prosić o parę zdań w co najlepiej ładować pkt pasywne i które skille warte uwagi ?
I czy portal gem można szybko dostać?

Dziękuję :)
Roses are red.
Violets are blue.
I'm a shizophrenic.
And so am I.
"
Xele wrote:
D2 wycięło mi dziurę w życiu znowu, przegapiłem widzę kilka patchy do PoE ;)
Drzewko pasywnych się rozrosło strasznie, przedtem miałem problem się połapać i wybrać cokolwiek, teraz to już w ogóle :/ Czy istnieje gdzieś jakaś strategia na wiedźmę i Ranger? Albo czy mogę prosić o parę zdań w co najlepiej ładować pkt pasywne i które skille warte uwagi ?
I czy portal gem można szybko dostać?

Dziękuję :)

NO drzewko jest imponujące ;D w sprawie Witcha to w drzewku jedziesz na samą górę na początku tam masz inteligencje, spell i add lighting dmg, co do skila to shock nova pod to support gemy np. add light dmg, chaos dmg, mana leech, faster casting i inne to zależy od ciebie, a portal gem z czasem wydropisz pewnie ;)
Zacząłem cold sorc, bo pamiętam, że dobrze się grało :) Poradniki teraz chyba sensu nie mają, i tak by były do wywalenia jak wyjdzie 1.0 .
Czy jest już możliwość respec postaci?
Roses are red.
Violets are blue.
I'm a shizophrenic.
And so am I.
mam nadzieje ze dodaja opcje klanu jak najszybciej.. polacy beda jak zawsze w czolowce..
A wiecie kiedy wyjdzie open beta? :) Fajnie by było wiedzieć ile osób czeka na klucz D: Można by swoje szanse obliczyć :D
Last edited by Swiegan on Jan 23, 2012, 5:46:33 AM
"
LucyAlex wrote:
mam nadzieje ze dodaja opcje klanu jak najszybciej.. polacy beda jak zawsze w czolowce..

W czołówce? O.o skąd takie przekonanie?

"
Swiegan wrote:
A wiecie kiedy wyjdzie open beta? :) Fajnie by było wiedzieć ile osób czeka na klucz D: Można by swoje szanse obliczyć :D

Tak jak napisał Noktis "Wszystko zależy od tego jak często będą wydawane kojne patche" na początkach zamkniętej bety było tak jak dziś, czyli wolno - względem grudnia.
http://www.youtube.com/watch?v=KMkzQFyA7ho&list=UU9RpJ84r3ZQmZSW9IfbzHng&index=1&feature=plcp

Mój pierwszy film z komentarzem, pokazałem w nim troche moją postać marudę, i troche na temat skili itp. zapraszam do oglądania i komentowania ;)
No ładnie. A jakim programem to nagrywałeś ? Czy można zmienić klawisze dla umiejętności z domyślnych QWERT ?
A slownictwo to tez niezle... -.-

Posluchaj sobie tego raz jeszcze i zredaguj co trzeba ;)
Nio. Trochę człowieka poniosło :)
A co do Diablo to liczyłem na marzec-kwiecień, ale w świetle ostatnich informacji to obawiam się że to raczej będzie druga połowa roku. Ale kogo to obchodzi. Jest przecież PoE.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info