Polish Community

"
Mirkus wrote:
"
Mat wrote:

Ja zostałem zaproszony przez system i dostałem klucz, podałem go znajomemu, on aktywował i na drugi dzień też dostał klucz i myślę, że to działa dalej.

Chyba nie zawsze tak to działa. Ja oprócz informacji od systemu o warunkach prowadzenia bety nic więcej nie otrzymałem.

Oj to już chyba drugi taki przypadek, a klucz jest w My Account pod avatarem, jak nie masz tzn. że chyba wyłączyli tą opcje, albo po prostu tylko nieliczni dostają klucz.
Sprawdziłem. Nic tam nie ma :(
Unavailable

Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak działa ta umiejętność którą mam w hełmie czyli Enduring Cry ?

Unavailable

Do czego służy ten gem wspomagający ?

Z góry dzięki za info :)
Some items in this post are currently unavailable.
"
Gorczas wrote:
Unavailable

Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak działa ta umiejętność którą mam w hełmie czyli Enduring Cry ?

Unavailable

Z takimi pytaniami to do General Discussion a nie tutaj. Wiele osób po otrzymaniu klucza,aktywacji konta wcale tu nie zagląda.
Poza tym to jest dział poswięcony zaproszeniom do bety a nie pytaniom odnosnie przedmiotów.
Beta Member title
[img]http://edwardsonsarenas.name/shit/mom-please.jpg[/img]
Witam właśnie przed chwila dostałem sie do bety ale też zadnego klucza nie przesłali tylko ogólne warunki CB
"
poltor wrote:
"
Gorczas wrote:
Unavailable

Unavailable

Z takimi pytaniami to do General Discussion a nie tutaj. Wiele osób po otrzymaniu klucza,aktywacji konta wcale tu nie zagląda.
Poza tym to jest dział poswięcony zaproszeniom do bety a nie pytaniom odnosnie przedmiotów.

Na pewno nie Ty będziesz decydował o tym gdziem mam co pisać ;) To jest Polish corner i pisze tutaj żeby otrzymać odpowiedź po polsku od polskich graczy.
"
Gorczas wrote:
"
poltor wrote:
"
Gorczas wrote:
Unavailable

Unavailable

Na pewno nie Ty będziesz decydował o tym gdziem mam co pisać ;) To jest Polish corner i pisze tutaj żeby otrzymać odpowiedź po polsku od polskich graczy.

Nikt nie wzbrania utworzyc wątku dla polaków w General discussion(widzialem takie innych narodowosci). A tu asz raczej male szanse na uzyskanie tu jakiejkolwiek odpowiedzi na pytanie poniewaz 80%uzytkowników na tym wątku wchodzi tylko po klucz
Beta Member title
Last edited by poltor on Jan 20, 2012, 10:32:05 AM
Witam
Gorczas sa 2 rodzaje kamieni,glowne i wspomagajace!
Aby kamienie wspomagajace zadzialaly sockety musza byc polaczone!
Tutaj masz przyklad:

Unavailable

Jakbys czegos nie zrozumial to wal smialo:)
Pozdro
No i stało się ! Jestem w becie. Klucz dostałem nie drogą losowania, lecz podarował mi go dobry znajomy:) Do zobaczenia w grze !
I tu narzuca mi sie pytanie, czy Ty tez otrzymałes klucz dla znajomego.Bo moze jednak wyłączyli ta opcje.
Beta Member title

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info