Polish Community
Kopia Diablo :) Zapraszam wszystkich graczy z polski na Mumble IP:85.236.105.19 Port:2937 i życzę miłej gry wspólnie ;D
|
|
Gra jest po prostu przepyszna.
-Grafika ładna -Grywalność super -Modyfikowanie Itemków super -Lv postaci super -Typowa gierka do farmienia w party jak i solo. -Mamy 4 poziomy trudność i potem dodatkowy chaos lokacje Nie wiem czy coś jest jeszcze więcej bo na razie mam 58lv Bardzo mi się to podoba że wszystko można zmodyfikować. I jak by ktoś chciał wieczorami pochodzić na chaosa to się piszę. Last edited by caramon on Jan 5, 2012, 8:55:11 PM
| |
Woow Nawet poziomy trudności no nieźle :P Nie moge sie doczekać tego keya ... szkoda tylko że ten system rozdaje keye nieaktywnym ^^..
| |
Witam i pozdrawiam wszystkich z Polski :)
Nie mogę się już doczekać keya by z wami pograć :P | |
skad wiesz ze nieaktywne ,moze chca zyskac klucz by potem sprzedac za allego
|
|
No co Multi ... A na allegro to raczej nie sprzedasz bo jest zakaz i nie ma nawet 1 aukcji z kluczem ^^ ,,, Ja też moge se zrobić z 100acc jak każdy tutaj pewnie .... wtedy szybciej pójdzie ..
| |
Mam klucz oddaje kto pierwszy ten lepszy
FR7KH-NDTK4-Z9U52-MVEAA pozdro |
|
Ehh Nie pykło :P...
| |
Dajcie KLUCZA :(
| |
" Ja mam quantity 76 rarity 58 - ale to bazowe statystyki. Męczę się ze skillem cleave z rarity/ quantity +4x więc obie statystyki ponad 100... i żadnych unikatów na chwilę obecną. Brakuje mi chociaż namiastki pvp - sam grind solo jest nudny jak cholera. Some items in this post are currently unavailable.
|