Polish Community

Server znajduje sie w USA nie w Nowej Zelandii... Ekipa jest z Nowej Zelandii jak cos;P
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^
"
Zhar wrote:
"
Yuken wrote:
"
Zhar wrote:

Mam pytanie. Jak wymieniacie znalezione mixy zycia z tymi ktore juz macie w pasku. Probowalem, probowalem i ni cholery nie moge wymienic flaszek.

W oknie ekwipunku. Najlepiej wymieniać w mieście, bo wtedy od razu są pełne, a w instancji po wymianie są puste.

Yuken ale wlasnie o to chodzi, ze nijak nie moge. Klikam, przeciagam, wciskam i nic :/

To nie wiem, może jakiś bug. Normalnie otwiera się okno Inventory i przeciąganie działa. Chyba że próbujesz to zrobić z niezidentyfikowaną flaszką, ewentualnie lvl za mały.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken
Marauder - YukenMar
Ranger - YukenRan
Templar - YukenTemp
Oh Zhar poprustu otwierasz BP(plecak) klikasz na mikste lewym i przesuwasz je w miesce tamtych 5 na ktore chcesz i to wszystko :P jesli tak ci nie dziala to sprobuj moze zainstalowac od nowa poe.. chyba ze masz neta wolnego i patchy nie chce ci sie sciagac to tego nie rob :P
^^^^^Polish Corner^^^^^
Ja mam pytanie czy już włożone kryształy gemy do broni można wyjmować i przekładać do innych broni tworząc jeszcze mocniejsze bonusy ?
"
LukaszR1 wrote:
Ja mam pytanie czy już włożone kryształy gemy do broni można wyjmować i przekładać do innych broni tworząc jeszcze mocniejsze bonusy ?

Pewnie ze mozna wyjmowac:P w kazdej chwili ktorej sie chce:) i przekladac w co chcesz:)
^^^^^Polish Corner^^^^^
"
Duszek wrote:
Oh Zhar poprustu otwierasz BP(plecak) klikasz na mikste lewym i przesuwasz je w miesce tamtych 5 na ktore chcesz i to wszystko :P jesli tak ci nie dziala to sprobuj moze zainstalowac od nowa poe.. chyba ze masz neta wolnego i patchy nie chce ci sie sciagac to tego nie rob :P

Patche mam wszystkie i net tez raczej wyrabia ;)

Przeciaganie nic nie daje bo od kilku dni za kazdym wejsciem do gry proboje .

Mixy sa zidentyfikowane i na odpowiedni poziom :)

Instalowanie poe od nowa ? Booooze i znowu te gigabajty sciagac xD xD Troche mi sie nie chce w to bawic hehe
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Poszukaj w bug reportach, coś podobnego obiło mi się o oczy. W UI gry na pewno zablokowali możliwość podniesienia flaszki po to, żeby ludzie klikając przypadkowo jej nie wyrzucili. Ale w plecaku działa to normalnie. A możesz podnieść flaszkę i ją przełożyć?
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
Ugm wrote:
Poszukaj w bug reportach, coś podobnego obiło mi się o oczy. W UI gry na pewno zablokowali możliwość podniesienia flaszki po to, żeby ludzie klikając przypadkowo jej nie wyrzucili. Ale w plecaku działa to normalnie. A możesz podnieść flaszkę i ją przełożyć?

Z paska flaszki wogole nie moge ruszyc. Nawet jak "plecak" mam otwarty. Ani na mapie ani w osadzie.

No nic bede musia pokombinowac jeszcze dokladniej jak w grze bede. Moze cos w ustawieniach albo klawiszologii :>
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Last edited by Zhar on Sep 27, 2011, 5:16:25 AM
"
Zhar wrote:

Z paska flaszki wogole nie moge ruszyc. Nawet jak "plecak" mam otwarty. Ani na mapie ani w osadzie.

No nic bede musia pokombinowac jeszcze dokladniej jak w grze bede. Moze cos w ustawieniach albo klawiszologii :>

Wydaje mi sie ze probujesz wyciagac flache z paska w lewym dolnym rogu :).
"
mleko wrote:
"
Zhar wrote:

Wydaje mi sie ze probujesz wyciagac flache z paska w lewym dolnym rogu :).

Mnie również ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info